Boksen: Mayweather vs Canelo rematch '1 biljoen dollar' Nieuws
Nieuws

Boksen: Mayweather vs Canelo rematch '1 biljoen dollar'

Boksen: Mayweather vs Canelo rematch '1 biljoen dollar'
Boksen: Mayweather vs Canelo rematch '1 biljoen dollar'

Promotor Oscar De La Hoya gelooft dat een rematch tussen Floyd Mayweather en Saul "Canelo" Alvarez $ 1 Biljoen waard zal zijn.

Mayweather 42, versloeg in 2013 een toen 23-jarige Canelo voordat hij zich terugtrok uit de ring in 2017 en Alvarez de positie innam als koning van het boksen. Vorig jaar december haalde Mayweather zijn bokshandschoenen uit de kast voor een demo wedstrijd, die de Amerikaan na één ronde won tegen de Japanse vedergewicht kickbokser Tenshin Nasukawa.

Van Mayweather, die officieel met pensioen ging na het verslaan van UFC-ster Conor McGregor, wordt verwacht dat hij in 2019 te zien zal zijn in een prof bokswedstrijd.

Voor veel geld

Sprekend met TMZ Sports, vertelde Golden Boy-promotor De La Hoya, die zelf in 2007 door Mayweather werd verslagen, dat een rematch tussen Canelo en Mayweather een wereldrecord bedrag zal opleveren.

LEES MEER: Mayweather verwoest kickboks kampioen

Om Floyd tegen Canelo te zien zal er flink in de portemonnee moeten worden getast. Beide boksers zijn inmiddels miljoenen waar en komen hun bed niet uit voor een gevecht onder de 100 miljoen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws