Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Incident zet Alvarez vs Jacobs onder spanning (video)

Boksen: Incident zet Alvarez vs Jacobs onder spanning (video)

Canelo Alvarez is van plan nog een titel toe te gaan voegen aan zijn collectie in de middengewicht divisie.

Canelo Alvarez zal tegen Danny Jacobs vechten in een poging de IBF-titel aan zijn verzameling toe te voegen. Het gevecht vindt plaats van zaterdag op zondag (4 mei) in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. De arena is iets van een thuis voor Canelo, nu nog meer gezien het gevecht plaats heeft in het Cinco de Mayo weekend.

Na twee epische gevechten tegen Gennady Golovkin, stapte Canelo over naar de super middengewicht divisie en ontmantelde Rocky Fielding uit Groot-Brittannië om zo wereldkampioen in drie gewichtklassen te worden.

Hard gevecht

Dit weekend gaat de Mexicaan terug in gewicht terwijl hij zal pogen een andere grote naam toe te voegen aan zijn imponerende staat van verslagen tegenstanders. De staredown en weging eerder vandaag zette de zaak al aardig op spanning, een voorteken dat het een verhitte strijd gaat worden.

Wil je live meekijken naar Canelo vs Jacobs dan kan dat op Sky Sports, verwacht dat het niet eerder is dan 4.30 uur – mogelijk zelfs 5 uur in de ochtend wordt uitgezonden.

Bekijk ook

Amir Khan vs Manny Pacquiao bevestigt voor november

Amir Khan heeft bevestigd dat zowel hij als Manny Pacquiao een contract hebben getekend voor een gevecht.

Ruziënde kickboksers Ghita en Adegbuyi in bokswedstrijd

Het rommelt al een tijdje tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi en Daniel Ghita.

Bokslegende Pernell Whitaker overleden na bizar ongeluk

Pernell Whitaker wordt beschouwd als een van de grootste lichtgewicht boksers aller tijden, stierf zondag hij werd 55 jaar oud.