Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Canelo Alvarez maakt locatie bekend voor wereldtitel gevecht met Danny Jacobs

Boksen: Canelo Alvarez maakt locatie bekend voor wereldtitel gevecht met Danny Jacobs

Canelo Alvarez en Danny Jacobs zullen de strijd aangaan om de WBA, WBC en IBF middengewicht titels. Vandaag werd de locatie bekend gemaakt waar het gevecht plaats zal vinden.

“Ik ben verheugd om voor de vijfde keer terug te keren naar de T-Mobile Arena”, zei Canelo Alvarez. “Ik heb deze arena ingewijd voor het boksen op internationaal niveau, en het is een plek waar ik enkele van mijn grootste gevechten heb gehad,”luidt de aankondiging van Alvarez.

“Deze wedstrijd tegen Daniel Jacobs zal geen uitzondering zijn. Ik ben klaar om nog een wereldtitel te veroveren voor een vol huis, luisterend naar de onvoorwaardelijke steun van de aanwezige fans,”vervolgt hij.

Kampioenen strijd

Daniel Jacobs zei: “Ik ben blij dat het gevecht plaatsvindt in Las Vegas. Ik heb daar in 2007 mijn debuut gemaakt, maar ik heb er bijna negen jaar lang niet gestaan. Het plannen van het grootste gevecht in mijn carrière in de T-Mobile Arena is de perfecte gelegenheid om te schitteren op een enorm podium. “

Het kampioen tegen kampioen evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 mei en zal live en exclusief worden gestreamd op DAZN.


Over Ron E

Bekijk ook

Boksen: Joseph Parker klaar voor ‘oorlog’ tegen Dereck Chisora

De Zwaargewicht bokser Joseph Parker heeft verklaard dat hij klaar is voor “oorlog” tegen Dereck ...

Tyson Fury: “Deontay Wilder kan niet beter worden, ik wel!”

Tyson Fury vs Deontay Wilder (screenshot YouTube) Tyson ‘The Gypsy King’ Fury (27-0-1, 19 KOs) ...

Boksen: Gervonta Davis vernietigt Hugo Ruiz in strijd om de WBA titel (video)

Boksen: Gervonta Davis vernietigt Hugo Ruiz in strijd om de WBA titel (video)

Gervonta Davis bracht zaterdagavond zijn boks kwaliteiten naar Los Angeles, en de superkrachtige super vedergewicht-kampioen ...