Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Canelo Alvarez maakt locatie bekend voor wereldtitel gevecht met Danny Jacobs

Boksen: Canelo Alvarez maakt locatie bekend voor wereldtitel gevecht met Danny Jacobs

Canelo Alvarez en Danny Jacobs zullen de strijd aangaan om de WBA, WBC en IBF middengewicht titels. Vandaag werd de locatie bekend gemaakt waar het gevecht plaats zal vinden.

“Ik ben verheugd om voor de vijfde keer terug te keren naar de T-Mobile Arena”, zei Canelo Alvarez. “Ik heb deze arena ingewijd voor het boksen op internationaal niveau, en het is een plek waar ik enkele van mijn grootste gevechten heb gehad,”luidt de aankondiging van Alvarez.

“Deze wedstrijd tegen Daniel Jacobs zal geen uitzondering zijn. Ik ben klaar om nog een wereldtitel te veroveren voor een vol huis, luisterend naar de onvoorwaardelijke steun van de aanwezige fans,”vervolgt hij.

Kampioenen strijd

Daniel Jacobs zei: “Ik ben blij dat het gevecht plaatsvindt in Las Vegas. Ik heb daar in 2007 mijn debuut gemaakt, maar ik heb er bijna negen jaar lang niet gestaan. Het plannen van het grootste gevecht in mijn carrière in de T-Mobile Arena is de perfecte gelegenheid om te schitteren op een enorm podium. “

Het kampioen tegen kampioen evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 mei en zal live en exclusief worden gestreamd op DAZN.


Over Ron E

Bekijk ook

Bokslegende Pernell Whitaker overleden na bizar ongeluk

Pernell Whitaker wordt beschouwd als een van de grootste lichtgewicht boksers aller tijden, stierf zondag hij werd 55 jaar oud.

Coach Conor McGregor: ‘Bare Knuckle gevecht Amir Kahn en Artem Lobov’

Er kan wel eens een blote vuist bokswedstrijd in de planning staan welke niemand zal verwachten.

Zwaargewicht titel: Daniel Dubois verslaat Nathan Gorman (video)

Daniel Dubois pakte zaterdag de Britse bokstitel met een vijfde ronde stop tegen rivaal Nathan Gorman.