Boksen: Billy Joe Saunders in strijd om Interim WBO titel Nieuws
Nieuws

Boksen: Billy Joe Saunders in strijd om Interim WBO titel

Boksen: Billy Joe Saunders in strijd om Interim WBO titel
Boksen: Billy Joe Saunders in strijd om Interim WBO titel

De ongeslagen wereldkampioen middengewicht Billy Joe Saunders en Shefat Isufi, zullen de strijd aangaan voor de interim WBO World Super-middengewicht titel.

Een en ander staat te gebeuren in het Lamex Stadium op zaterdag 18 mei 2019. Saunders (27-0, 13 KO's) zal zijn langverwachte terugkeer maken. Hij zal proberen de interim WBO World Super-middengewicht titel te veroveren tegen WBO nr 1 gerangschikte uitdager Isufi (27-3-2, 20 KO's).

Billy Joe Saunders zegt: "Ik ben heel erg blij dat het gevecht, min of meer, plaatsvindt in mijn geboortestad Stevenage en Hatfield is mijn gebied en ik ben opgewonden om te vechten voor mijn 'thuis' fans.

Thuis wedstrijd

"Dit is mijn echte thuiskomst vanaf het moment dat ik echt pro ben geworden, ik weet dat ik daar grote steun heb en ik kijk er naar uit dat ze allemaal naar buiten zullen komen en zien dat ik een briljante weergave van boksen opzet."

Verdere details over het evenement zullen te zijner tijd worden aangekondigd via de officiële media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws