Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Alicia Holzken maakt Prof Boks debuut in Duitsland

Boksen: Alicia Holzken maakt Prof Boks debuut in Duitsland

Alicia Holzken wint K-1 wereldtitel kickboksen in Italië

Boks talent Alicia Holzken heeft recentelijk een prof boks contract getekend met Forsman Sports Management, als gevolg hiervan zal zij 1 december aanstaande haar prof debuut maken in Gummersbach, Duitsland.

Holzken die een indrukwekkende amateur boks carrière achter zich heeft zet haar eerste stappen in de prof boks wereld met een wedstrijd tegen de Hongaarse Gabriella Mezei in de Schwalbe Arena. De Hongaarse heeft een groot aantal wedstrijden op haar record staan, waarvan de meeste met verlies afgesloten.

De wedstrijd zal op Bantam gewicht plaatsvinden, Holzken kondigde haar debuut zelf aan via social media; Ik ga 1 december mijn profdebuut maken in Gummersbach, waar ik mijn eerst prof wedstrijd zal boksen, als er mensen zijn die willen komen kijken stuur me een privé bericht voor kaartjes!

Groot kampioen

Hoe Holzken het er af zal brengen tijdens haar debuut wordt 1 december duidelijk, mocht zij de wedstrijd winnen dan ligt er een goede toekomst voor haar als prof bokser bij de dames, en zal zij zich kunnen scharen bij kampioenen zoals Nouchka Fontijn (ze werd Europees kampioen in 2014 en won goud op de Europese Spelen in Bakoe).

 

Bekijk ook

Chaos tijdens persconferentie Bare Knuckle boksen (video)

Ex-prof bokser Paulie Malignaggi probeerde Artem Lobov te slaan met een microfoon bij de opening van een persconferentie.

Boks nieuws: Hughie Fury tegen ex-houthakker de ring in

De Engelsman Hughie Fury zal op 25 mei in Manchester de ring betreden tegen Chris Norrad.

Bokser Deontay Wilder wil tegenstander dood slaan!

Boksen: Deontay Wilder klaar om ‘tegen iedereen te vechten’

Deontay Wilder zegt dat hij met iedereen zal vechten na zijn laatste overwinning in de ring. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT