Boks YouTuber verwijdert tweet van coach Conor McGregor Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boks YouTuber verwijdert tweet van coach Conor McGregor

Boks YouTuber verwijdert tweet van coach Conor McGregor

Logan Paul zou voor het einde van dit jaar tegen bokslegende Floyd Mayweather de boksring in gaan. Maar dat weerhoudt anderen er niet van om hun mening te geven. Donderdag tweette MMA-coach Kavanagh: "Waarom krijgt Logan een professionele licentie om tegen Mayweather te vechten?"

Paul stuurde als sneer een korte tweet naar Kavanagh en zei simpelweg: "Relax Karen" met een afbeelding van zijn bokslicentie. Logan verwijderde zijn antwoord echter snel na verzending. Echter legde een oplettende twitter gebruiker het vast.

Alles voor geld

Het betreden van de professionele boksring door bekende personen kan al tijden op flink wat commentaar rekenen. Ook in Nederland waar een aantal BN'ers elkaar te lijf gingen werd er flink over gediscussieerd. Terugkomende op de clash tussen Paul en Mayweather, kan deze best wel eens verrassend zijn.

Boks YouTuber verwijdert tweet van coach Conor McGregor

Paul stond al eerder succesvol in de ring tegen mede Youtuber KSI. Mogelijk kan Mayweather zijn 50-0-record beschermen tegen de pure woeste kracht van Logan Paul's uppercuts. Dat het een gevecht om veel geld zal zijn lijkt eerder meer prioriteit voor beide heren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws