Boks rematch Deontay Wilder vs. Luis Ortiz in november Nieuws
Nieuws

Boks rematch Deontay Wilder vs. Luis Ortiz in november

Boks rematch Deontay Wilder vs. Luis Ortiz in november
Boks rematch Deontay Wilder vs. Luis Ortiz in november

Een paar resterende kleine details worden gladgestreken om contracten voor de rematch van Deontay Wilder tegen Luis Ortiz af te ronden.

Meerdere bronnen melde vrijdag dat er problemen zijn die snel zullen worden verholpen en dat een officiële aankondiging van de rematch op handen is. Wilder vs. Ortiz II zal waarschijnlijk volgende week officieel worden aangekondigd.

In kannen en kruiken

Hierdoor zal iedereen die betrokken is bij dit evenement meer dan twee maanden hebben om het te promoten. Wilder verdedigt volgen de bronnen zijn WBC zwaargewicht titel tegen Ortiz op 23 november in MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De verwachting is dat Showtime de rematch van Wilder vs. Ortiz zal uitzenden als het belangrijkste van een evenement bestaande uit vier gevechten. De officiële aankondiging zal slechts een formaliteit zijn voor een gevecht dat, al meer dan een maand als een uitgemaakte zaak wordt beschouwd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws