Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boks rematch Deontay Wilder vs. Luis Ortiz in november

Boks rematch Deontay Wilder vs. Luis Ortiz in november

Boks rematch Deontay Wilder vs. Luis Ortiz in november

Een paar resterende kleine details worden gladgestreken om contracten voor de rematch van Deontay Wilder tegen Luis Ortiz af te ronden.

Meerdere bronnen melde vrijdag dat er problemen zijn die snel zullen worden verholpen en dat een officiële aankondiging van de rematch op handen is. Wilder vs. Ortiz II zal waarschijnlijk volgende week officieel worden aangekondigd.

In kannen en kruiken

Hierdoor zal iedereen die betrokken is bij dit evenement meer dan twee maanden hebben om het te promoten. Wilder verdedigt volgen de bronnen zijn WBC zwaargewicht titel tegen Ortiz op 23 november in MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De verwachting is dat Showtime de rematch van Wilder vs. Ortiz zal uitzenden als het belangrijkste van een evenement bestaande uit vier gevechten. De officiële aankondiging zal slechts een formaliteit zijn voor een gevecht dat, al meer dan een maand als een uitgemaakte zaak wordt beschouwd.

Bekijk ook

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.

Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi

De Marokkaanse vechter Omar Elouers zal het in Myanmar opnemen tegen Thway Thit Maung in een Lethwei toernooi.