Boks Game Nieuws: Round 4 Round Boxing op komst Nieuws
Nieuws

Boks Game Nieuws: Round 4 Round Boxing op komst

Boks Game Nieuws: Round 4 Round Boxing op komst
Boks Game Nieuws: Round 4 Round Boxing op komst

Goed nieuws voor de game fanaten onder de vechtsport fans.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe boks game die zal verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Game-investeerder Jamie Docherty en uitgever Falcon Interactive vertellen ons dat Round 4 Round Boxing de komende weken zal worden vertoond via een filmachtige debuuttrailer.

Round 4 Round Boxing wordt de eerste consolegame van de Britse studio's en wordt intern ontwikkeld. Op dit moment bevindt het nieuwe boksspel zich in een vroeg stadium en wordt het gedeeltelijk gefinancierd met plannen om de rest van het spel te financieren door meer aandeelhouders aan te trekken, of via een Kickstarter-campagne.

Grote namen in het spel

De makers kondigen aan dat grote namen zoals Anthony Joshua, Andy Ruiz, Tyson Fury om een paar te noemen te zien zullen zijn in de game. Er wordt dan ook verwacht dat deze goed zal scoren onder de boksfans.

Round 4 Round Boxing zal een single-player mode, World Championship Mode, Historic mode en een Amateur drie-round kampioenschap bevatten. Meer modi worden binnenkort aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws