? BEWIJS: Deuk in hoofd Deontay Wilder na bokspartij vs Tyson Fury Boks Nieuws
Boks Nieuws

? BEWIJS: Deuk in hoofd Deontay Wilder na bokspartij vs Tyson Fury

? BEWIJS: Deuk in hoofd Deontay Wilder na bokspartij vs Tyson Fury

De gemoederen zijn flink verhit tussen bokskampioen Tyson Fury en voormalig kampioen Deontay Wilder. Fury wordt ervan beschuldigd vals spel te hebben gepleegd.

Deze week kwamen berichten naar buiten dat Tyson Fury in zijn laatste gevecht met Deontay Wilder eerder dit jaar vals zou hebben gespeeld. Althans dat beweert de broer van Deontay Wilder, Marsellos. Deze zegt dat de bokshandschoenen van Fury bewerkt waren om harder te kunnen slaan.

Dit zou een flinke deuk op de linkerkant van Wilders hoofd hebben opgeleverd. Daardoor zou ook het oor zijn gaan bloeden van Wilder, waardoor de wedstrijd werd onderbroken. Marsellos zet zijn campagne tegen Fury voort en plaatste een foto die hij als bewijs aan draagt.

Verraad

Op de foto is duidelijk te zien dat er flinke deuk is ontstaan. Tyson Fury staat bepaald bekend als een man met dynamiet in zijn handen. Dus moet volgens Marsellos er vals spel zijn gespeeld. Hij verdenkt er zelfs mensen van het eigen team van voor geld mee te hebben gewerkt.

Tyson Fury reageerde op het hele verhaal door het af te doen als onzin. Ook de boksbond WBC staat achter Fury. In bovenstaande video wordt een en ander nog eens belicht. Zou het echt?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws