Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 BEWIJS: Deuk in hoofd Deontay Wilder na bokspartij vs Tyson Fury

🎥 BEWIJS: Deuk in hoofd Deontay Wilder na bokspartij vs Tyson Fury

De gemoederen zijn flink verhit tussen bokskampioen Tyson Fury en voormalig kampioen Deontay Wilder. Fury wordt ervan beschuldigd vals spel te hebben gepleegd.

Deze week kwamen berichten naar buiten dat Tyson Fury in zijn laatste gevecht met Deontay Wilder eerder dit jaar vals zou hebben gespeeld. Althans dat beweert de broer van Deontay Wilder, Marsellos. Deze zegt dat de bokshandschoenen van Fury bewerkt waren om harder te kunnen slaan.

Dit zou een flinke deuk op de linkerkant van Wilders hoofd hebben opgeleverd. Daardoor zou ook het oor zijn gaan bloeden van Wilder, waardoor de wedstrijd werd onderbroken. Marsellos zet zijn campagne tegen Fury voort en plaatste een foto die hij als bewijs aan draagt.

Verraad

Op de foto is duidelijk te zien dat er flinke deuk is ontstaan. Tyson Fury staat bepaald bekend als een man met dynamiet in zijn handen. Dus moet volgens Marsellos er vals spel zijn gespeeld. Hij verdenkt er zelfs mensen van het eigen team van voor geld mee te hebben gewerkt.

Tyson Fury reageerde op het hele verhaal door het af te doen als onzin. Ook de boksbond WBC staat achter Fury. In bovenstaande video wordt een en ander nog eens belicht. Zou het echt?

Bekijk ook

Bokskampioen Andy Ruiz Jr maakt terugkeer naar de ring

Het ziet er naar uit dat voormalig Bokskampioen Andy Ruiz Jr nog voor het einde ...

Tyson Fury boos over discriminatie woonwagenbewoners (video)

Tyson Fury die zelf geboren is in een woonwagen poste een video online. Waarin te ...

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Ik kom snel met boksnieuws’

Dana White de president van de UFC heeft verklaard dat hij de komende weken een ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page