WBC STAAT ACHTER TYSON FURY: 'Deontay Wilder is een huilebalk' Boks Nieuws
Boks Nieuws

WBC STAAT ACHTER TYSON FURY: 'Deontay Wilder is een huilebalk'

WBC STAAT ACHTER TYSON FURY: 'Deontay Wilder is een huilebalk'
WBC STAAT ACHTER TYSON FURY: 'Deontay Wilder is een huilebalk'

President van de World Boxing Council, Mauricio Sulaiman, staat achter WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury. Hij noemt de vals spel beschuldigingen onzin.

In een recent bericht op sociale media maakte Marsellos Wilder, de jongere broer van Deontay Wilder, een sensationele bewering. Door te zeggen dat Fury mogelijk zijn bokshandschoenen heeft gemanipuleerd in zijn gevecht met Deontay.

Fury liet Wilder twee keer vallen op het canvas, voordat hij hem stopte in de zevende ronde in de MGM Grand in Las Vegas. Fury en wilder stonden twee keer tegenover elkaar. Sulaiman legde uit dat hij voor beide gevechten persoonlijk in de kleedkamer was.

Triest

Hij zag geen aanwijzingen voor geknoei met handschoenen of andere illegale handelingen. 'Het is belachelijk', zei Sulaiman tegen Sky Sports. "Het is moeilijk te begrijpen. Ik was aanwezig voor beide gevechten, ik was in de kleedkamer, in beide gevechten. Zowel Wilder als de Fury kleedkamer. "

"De ene was in Californië, de andere was in Nevada. In beide gevallen waren er in elk geval ten minste drie inspecteurs. Het is heel triest, omdat het zo onverantwoordelijk en zo dom is om te proberen iets weg te nemen van een enorme overwinning. Om zo een ​​smet op dat evenement te proberen te zetten. Het is huilebalken van de bovenste plank. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws