Bare knuckle: Zo bloederig ziet de overwinning er uit (video) Nieuws
Nieuws

Bare knuckle: Zo bloederig ziet de overwinning er uit (video)

Bare knuckle: Zo bloederig ziet de overwinning er uit (video)
Bare knuckle: Zo bloederig ziet de overwinning er uit (video)

Tijdens het BKB gala in de Londense O2 op zaterdagavond pakte Tyler Goodjohn de winst in een bloederig blote vuist gevecht.

Op social media plaatste Goodjohn enkele foto's van zijn flink gehavende lichaam, welke hij overhield aan zijn blote vuist boksgevecht tegen Sean George. Niet alleen is het hoofd van Goodjohn veranderd in een bloederig maanlandschap, ook brak hij zijn hand.

Dat Bare knuckle geen kinderspel is bewijst de staat waarin Goodjohn zich bevindt maar weer eens. Overigens kan de bokser zelf er goed mee omgaan en zegt: "Sean George is een verdomde Gladiator-man !! Dat gevecht was craaaaazy !!! Bedankt iedereen die is gekomen en me heeft gesteund. "

Grote teleurstelling

Goodjohn en George stonden tegenover elkaar in een 8-man toernooi waar ook de Nederlandse vechter Hubert Geven aan mee zou doen. Deze had zich terdege voorbereid, maar na het tweede weeg moment bleek zijn tegenstander te zwaar en werd de partij afgeblazen.

Geven stroomt automatisch door naar de halve finale die op 16 November in Londen wordt gehouden, Mark Rawes zal dan de tegenstander zijn die Geven tegemoet zal treden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws