Bare knuckle: Zo bloederig ziet de overwinning er uit (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bare knuckle: Zo bloederig ziet de overwinning er uit (video)

Bare knuckle: Zo bloederig ziet de overwinning er uit (video)

Tijdens het BKB gala in de Londense O2 op zaterdagavond pakte Tyler Goodjohn de winst in een bloederig blote vuist gevecht.

Op social media plaatste Goodjohn enkele foto’s van zijn flink gehavende lichaam, welke hij overhield aan zijn blote vuist boksgevecht tegen Sean George. Niet alleen is het hoofd van Goodjohn veranderd in een bloederig maanlandschap, ook brak hij zijn hand.

Dat Bare knuckle geen kinderspel is bewijst de staat waarin Goodjohn zich bevindt maar weer eens. Overigens kan de bokser zelf er goed mee omgaan en zegt: “Sean George is een verdomde Gladiator-man !! Dat gevecht was craaaaazy !!! Bedankt iedereen die is gekomen en me heeft gesteund. “

Grote teleurstelling

Goodjohn en George stonden tegenover elkaar in een 8-man toernooi waar ook de Nederlandse vechter Hubert Geven aan mee zou doen. Deze had zich terdege voorbereid, maar na het tweede weeg moment bleek zijn tegenstander te zwaar en werd de partij afgeblazen.

Geven stroomt automatisch door naar de halve finale die op 16 November in Londen wordt gehouden, Mark Rawes zal dan de tegenstander zijn die Geven tegemoet zal treden.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page