Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bare Knuckle Bokser dreigt:’Houdt de lijkzak maar gereed’

Bare Knuckle Bokser dreigt:’Houdt de lijkzak maar gereed’

Chris Leben (Rechts met rode broek)

Chris Leben zegt dat hij op 5 februari zijn tegenstander Quentin Henry in een ‘lijkzak’ de ring uit zal laten halen. Leben zal zich niet inhouden als hij het opneemt tegen Henry tijdens het Super Bowl-weekend.

De 40-jarige Leben richt zijn aandacht op de toekomst en wat hij hoopt dat een sterk 2021 zal zijn. De MMA- en BKFC-veteraan die eerder dit jaar zijn pensionering had aangekondigd. Heeft momenteel een 2-1 professioneel record als Bare Knuckle bokser.

Verliezen geen optie

Leben’s laatste gevecht vond plaats in juni 2019. Hij heeft Phil Baroni en Justin Baesman kunnen verslaan. Met zijn enige verlies tegen Dakota Cochrane. Maar verliezen zal hij niet tegen Henry.

Via Twitter stuurt Leben dan ook een dreigend bericht uit. ,,Heeft iemand een lijkzak? Ik sta op het punt om deze kerel erin te stoppen. LEBEN vs HENRY 5 februari, BKFC super bowl weekend @bareknucklefc”, schreef Leven op Twitter.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page