Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! 'Deze bokser brak hem'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! ‘Deze bokser brak hem’

Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! ‘Deze bokser brak hem’

Anthony Joshua kwam het verlies tegen zijn zijn rivaal Andy Ruiz Jr. toen deze hem uitschakelde in Madison Square Garden nooit te boven, zo erg dat dit zijn bokscarrière verpestte. Dat is de mening van de uitgesproken voormalige wereldkampioen en huidige ESPN-analist Timothy Bradley.

Na de overtuigende nederlaag van Joshua tegen de veel kleinere Usyk, wees Bradley erop dat de Brit niet meer dezelfde is geweest sinds Ruiz hem meer dan twee jaar geleden bruut versloeg in New York. ,,“Het is een andere mentaliteit. Joshua, zijn mentaliteit is heel anders dan die van Tyson Fury”, vertelde Bradley aan FightHype.com.

,,Het lijkt gewoon alsof hij zich op zijn gemak voelt met het verliezen van een gevecht. Ik denk dat het gevecht met Andy Ruiz Jr., hem heeft geruïneerd. Ik denk dat dat zijn vertrouwen heeft geruïneerd”, voegde Bradley eraan toe.

Hij moet winnen

Bradley gelooft dat Joshua dat “Eye of the Tiger” moet vinden, dat hij heeft laten zien om de inmiddels geplande herkansing met Usyk te winnen. ,,Waar is de man die tegen Klitschko vocht? Waar is die vent? Herpak je en dan kan je een man als Usyk verslaan.

De consensus is dat Joshua volgend jaar Usyk moet verslaan en dan moet vechten tegen Tyson Fury of Deontay Wilder. Hij moet een van de twee verslaan om een ​​blijvende erfenis in de sport te hebben. De kans dat dat gebeurt is niet er groot.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page