Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! 'Deze bokser brak hem' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! 'Deze bokser brak hem'

Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! 'Deze bokser brak hem'

Na de overtuigende nederlaag van Joshua tegen de veel kleinere Usyk, wees Bradley erop dat de Brit niet meer dezelfde is geweest sinds Ruiz hem meer dan twee jaar geleden bruut versloeg in New York. ,,“Het is een andere mentaliteit. Joshua, zijn mentaliteit is heel anders dan die van Tyson Fury", vertelde Bradley aan FightHype.com.

,,Het lijkt gewoon alsof hij zich op zijn gemak voelt met het verliezen van een gevecht. Ik denk dat het gevecht met Andy Ruiz Jr., hem heeft geruïneerd. Ik denk dat dat zijn vertrouwen heeft geruïneerd", voegde Bradley eraan toe.

Hij moet winnen

Bradley gelooft dat Joshua dat "Eye of the Tiger" moet vinden, dat hij heeft laten zien om de inmiddels geplande herkansing met Usyk te winnen. ,,Waar is de man die tegen Klitschko vocht? Waar is die vent? Herpak je en dan kan je een man als Usyk verslaan.

De consensus is dat Joshua volgend jaar Usyk moet verslaan en dan moet vechten tegen Tyson Fury of Deontay Wilder. Hij moet een van de twee verslaan om een ​​blijvende erfenis in de sport te hebben. De kans dat dat gebeurt is niet er groot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws