Home / Nieuws / Boks Nieuws / Andy Ruiz wereldkampioen boksen dankzij ‘Snickers’

Andy Ruiz wereldkampioen boksen dankzij ‘Snickers’

Andy Ruiz Jr. verbaasde de bokswereld zaterdag met zijn winst tegen zwaargewicht kampioen Anthony Joshua.

De overwinning was een van de grootste tegenslagen in de moderne bokshistorie en maakte Ruiz Jr. de eerste zwaargewicht kampioen van Mexicaanse afkomst in de geschiedenis van de sport. En er zit een onverwacht geheim achter zijn succes.

Ruiz claimt zijn succes te danken te hebben aan de lekkernij Snickers, het welbekende snoepgoed gevild met pinda’s en karamel. Veel mensen hadden voor het gevecht met Joshua opmerkingen over Ruiz zijn lichaamsbouw en gewicht, hij zou te zwaar zijn.

Lekker snoepen

Zelf deerde dit de zwaargewicht kampioen niets, sterker nog hij onthulde al jaren gesponsord te worden door Snickers, al wist het bedrijf daar zelf niets van. Op Twitter zou Ruiz Jr. Snickers regelmatig in berichten taggen en zelfs zo ver gaan dat hij uitlegt waarom hij zo veel geloofde in zijn favoriete snoepreep.

ZIE OOK >> Andy Ruiz verslaat Anthony Joshua

Na zijn enorme winst tegen Joshua, reageerde Snickers uiteindelijk op de lof van Ruiz Jr., tweette een bericht van steun en deelde hem mee dat ze een verrassingspakket zijn kant op zouden sturen. Ruiz Jr reageerde opgewonden. Het bedrijf zegt dat Ruiz al bewezen heeft dat hij een fenomenale woordvoerder van het merk is. een sponsor deal lijkt dan ook dichtbij.

Bekijk ook

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...

Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury

Het derde gevecht tussen Deontay Wilder en Tyson Fury blijkt door te gaan. Wilder stapt ...