90.000 reacties: bokser Manny Pacquiao vraagt fans om advies Nieuws
Nieuws

90.000 reacties: bokser Manny Pacquiao vraagt fans om advies

90.000 reacties: bokser Manny Pacquiao vraagt fans om advies
90.000 reacties: bokser Manny Pacquiao vraagt fans om advies

Bokskampioen Manny Pacquiao vroeg zijn fans wie zijn volgende tegenstander zal moeten zijn.

De vraag van Pacquiao was niet aan dovemansoren gericht, zijn trouwe fans gingen afgelopen nacht massaal in op de vraag wie er tegen de grote ster uit de Filipijnen zou moeten komen opdraven.

LEES OOK: Manny Pacquiao geeft daklozen nieuwe huizen

Pacquiao maakte het zijn fans gemakkelijk door een selectie samen te stellen van boksers waarvan hij vindt dat deze kans zouden moeten maken. Amerikaans boks wonderkind en multi miljonair Floyd Mayweather mocht natuurlijk niet ontbreken in het indrukwekkende rijtje van top boksers.

Miljoenen dollars

Mayweather was dan ook de favoriet onder de fans met 73% van de stemmen, hij werd gevolgd door Keith Thurman (13%), Danny Garcia (9%) en Shawn Porter (5%). De poll lijkt duidelijk er moet een rematch tussen Pacquiao en Mayweather komen.

Mocht deze rematch werkelijkheid worden dan zal het om heel veel geld gaan. Zowel Pacquiao als Mayweather zijn hun gewicht meer dan in goud waard. De tv producenten zoals DAZN en ESPN zullen in de rij staan om de eventuele boksmatch live te gaan brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws