Bodyguard Floyd Mayweather pakt rivaal aan bij Face-Off (video)
Home / Nieuws / Bodyguard Floyd Mayweather pakt rivaal aan bij Face-Off (video)

Bodyguard Floyd Mayweather pakt rivaal aan bij Face-Off (video)

Bodyguard Floyd Mayweather pakt rivaal aan op Face-Off (video)

Floyd Mayweather en Mikuru Asakura hadden een verhitte Face off. De twee vechters hadden een gespannen moment tijdens de persconferentie gisteren in Hawaï waarin hun aanstaande bokswedstrijd werd gepromoot. Mayweather en Asakura zijn gepland om te vechten op Rizin 38 op 25 september in Japan.

Tijdens hun staredown kwamen beide vechters dichtbij en werden persoonlijk. Mayweather’s bodyguard duwde Asakura weg nadat de Japanse ster te dicht bij de voormalige bokskampioen kwam. Deze oefenwedstrijd zal de derde dergelijke wedstrijd zijn voor Mayweather.

Na zijn laatste professionele wedstrijd die in 2017 plaatsvond tegen voormalig UFC-kampioen in twee divisies, Conor McGregor ging de Amerikaan over naar oefenwedstrijden. Mayweather’s eerste uitstapje naar oefenwedstrijden aan het einde van zijn professionele carrière kwam in 2018 tegen de Japanse kickboksster Tenshin Nasukawa.

Geen winnaar

Mayweather klopte Nasukawa drie keer in de openingsronde, waardoor de hoek van zijn tegenstander de handdoek in de ring gooide .Mayweather’s tweede oefenwedstrijd was afgelopen juni tegen YouTuber Logan Paul. Het gevecht zou de laatste bel zien na acht ronden, hoewel er geen winnaar werd aangekondigd.

De meest recente oefenwedstrijd vond in mei plaats tegen voormalig trainingspartner Don Moore. Mayweather werd afgelopen juni opgenomen in de International Boxing Hall of Fame, een prestatie die de ongeslagen professionele bokser met 50 overwinningen tot tranen toe tot tranen bracht tijdens zijn toespraak.

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page