Plazibat en Ben Saddik weigeren te vechten tegen elkaar op Collision 4 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Plazibat en Ben Saddik weigeren te vechten tegen elkaar op Collision 4

Plazibat en Ben Saddik weigeren te vechten tegen elkaar op Collision 4

Antonio Plazibat en Jamal Ben Saddik willen niet tegen elkaar de ring in op 8 oktober. De twee zijn trainingsmaten en zien een gevecht tegen elkaar niet zitten. Glory is hierover teleurgesteld deze vinden het gevecht tussen Plazibat en Ben Saddik het meest voor de hand liggend.

Vandaag werd bekend dat Glory een aantal gevechten had toegevoegd aan Collision 4. Echter vroegen fans zich af waarom Plazibat die was ingepland nog geen tegenstander had. Eerder melde een bron onze redactie al dat het gevecht niet plaats zou vinden. Vandaag wordt dat bevestigd door de organisatie zelf.

Ze willen wel

Het AD meldt vandaag dat de organisatie vindt dat de twee zich moeten bewijzen voor een eventueel gevecht tegen kampioen Rico Verhoeven, die in het voorjaar van 2023 weer in actie komt bij Glory. De organisatie wil bij de matchmaking niet afhankelijk of vechters met elkaar trainen.

Mike Passenier trainer van Ben Saddik en Plazibat zegt dat de zaken anders liggen. Deze zegt in een verklaring aan het AD dat beide vechters best tegen elkaar de ring in willen. ,,Als Jamal en Antonio tegen elkaar vechten dan moet het ergens over gaan, een titelgevecht. Maar de garanties die gegeven worden door Glory zijn niet hard genoeg", zegt Passenier.

Geen garanties

De coach zegt verder; ,,Badr en Overeem vechten tegen elkaar, wat als een van hen wint, wie zegt dan niet dat deze wordt aangewezen tegen Verhoeven. Dan heeft een gevecht op Collision tussen Antonio en Jamal geen zin gehad. "

Passenier had liever Levi Rigters die vandaag werd aangekondigd voor Collision 4 als tegenstander gezien voor Plazibat. ook zegt Passenier dat er genoeg vechters zijn waartegen Plazibat kan vechten, zeker met de samenwerking tussen Glory en Enfusion.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws