Bob Sapp's wedstrijd in Frankrijk wederom zielige vertoning Nieuws
Nieuws

Bob Sapp's wedstrijd in Frankrijk wederom zielige vertoning

Bob Sapp's wedstrijd in Frankrijk wederom zielige vertoning

Bob Sapp heeft weer eens in een gevecht aangetoond dat het beter is om te stoppen, hij wist zijn tegenstander nauwelijks te raken.

Waar zijn de dagen gebleven dat Bob Sapp een echte superkracht was in het kickboksen en MMA? Het lijkt alsof het eeuwen geleden is dat hij de grote van deze aarde zoals Ernesto Hoost en Antonio Rodrigo Nogueira legitiem versloeg en de schrik van de ring was. Dat doek viel al lang geleden, en Sapp is in de afgelopen tien jaar een parodie van zichzelf geworden.

In principe gaat zijn werkwijze zo - hij boekt een gevecht. Hij verschijnt. Hij veroorzaakt een gedoe en het liefst een incident bij de weging om de boel op te hypen. Dan, zodra de strijd begint, neemt hij een lichte stoot of twee, gaat naar beneden en zal niet doorgaan. Hij heeft 18 van de 20 MMA-gevechten verloren en een lading van kickboxing wedstrijden op deze manier de afgelopen 10 jaar.

Gisteren nam hij zijn onzinnige gedoe mee naar Frankrijk.

De 43-jarige Sapp meldde zich op voor een kickboks wedstrijd met 39-jarige Greg Tony bij Fight Night Saint Tropez 5. Bij de weging (op het strand), werd Tony een beetje baldadig en besprenkelde Sapp met een drankje . Dit was reden voor Sapp om hem aan te vallen. Zie onderstaande video:

Woede zou moeten leiden tot overwinning, toch?

Nou, dat maakte de woede voor de wedstrijd duidelijk en Sapp zou zeker overwinnend zijn, toch? Ja tuurlijk. Hier is het hilarisch patetische einde aan een zielig gevecht. Want Sapp werd verslagen door TKO, let wel veroorzaakt door hem zelf.

Tony heeft hem nauwelijks aan de linkerkant aangeraakt. Ja, maar Sapp ging naar beneden. Nadat hij zijn hoofd een paar seconden komisch schudde, keek hij naar de scheidsrechter, zo helder als hij maar zijn kon, en vertelde hem dat hij niet door zou gaan. En dat was ook meteen einde partij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws