UFC'er Masvidal uit team gezet voor aanval op collega vechter - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Masvidal uit team gezet voor aanval op collega vechter

UFC’er Masvidal uit team gezet voor aanval op collega vechter

UFC'er Masvidal uit team gezet voor aanval op collega vechter

Jorge Masvidal zegt dat hij uit American topteam werd gezet vanwege een ruzie met Colby Covington. De twee zijn niet bepaald vrienden en hebben openbaar hun minachting over elkaar uitgesproken.

De twee UFC vechters waren jarenlang teamgenoten bij ATT (American Top Team) tot 2019. Echter raakte Masvidal en Covington in onmin met elkaar en zette ATT-eigenaar Dan Lambert, Masvidal aan de kant. ,,Ik werd de sportschool uit gezet omdat ik hem (Covington. red.) een ​​keer probeerde aan te vallen. En toen ging ik naar de plekken die hij vaak bezocht en kreeg ik de politie op mijn dak en dat soort dingen”, zegt Masvidal in een interview met ESPN’s Ariel Helwani.

,,Ik weet dat veel mensen denken, man, je bent een idioot. Je bent een professionele vechter, waarom zou je dat doen? Omdat ik er zin in heb. En niemand vertelt me ​​wat ik moet doen”, aldus Masvidal die later terug gehaald werd door Lambert.

Ik ga hem pijn doen

Dat liep toch weer mis doordat Masvidal en Covington met elkaar bleven botsen. ,,En ik had er op een dag genoeg van. Covington werd vervelend en ik deed iets terug en hebben ze ons allebei eruit gegooid. Ik sprak er met Dan over, en toen zei hij: ‘Je hebt gelijk, broeder. Deze man is een stuk stront. Hij moet gaan. En ik breng je terug naar waar je altijd bent geweest en waar je thuishoort, en laat deze lafaard ergens anders wegzinken. ”

Straatvechter Masvidal hoopt op een gevecht met Covington om de zaak te vereffenen en zegt; ,,Dit is iemand die ik echt niet kan uitstaan. Dus ik wil deze man echt pijn doen op een manier die ik nog nooit heb gedaan. Ik wil het laten lijken alsof het gevecht met Ben Askren erg genadig was in vergelijking met wat ik Colby ga aandoen. Gegarandeerd.”

Bekijk ook

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Rico: ‘Derde gevecht met Badr zou leuk zijn’ (video)

Rico Verhoeven staat open voor nog een gevecht met kickboksende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page