BJJ wereldkampioen Garry Tonon tekent contract bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

BJJ wereldkampioen Garry Tonon tekent contract bij ONE Championship

BJJ wereldkampioen Garry Tonon tekent contract bij ONE Championship

BJJ wereldkampioen Garry Tonon tekent contract met ONE Championship om MMA debuut te maken!

Meervoudige IBJJF No-Gi wereldkampioen Garry Tonon maakt zijn professionele MMA debuut, onder de ONE Championship banner nadat eerder gisteren bekend werd gemaakt, dat Tonon bij de top Aziatische promotie heeft getekend.

BJJ wereldkampioen Garry Tonon tekent contract bij ONE Championship

ONE officials onthulden dat de Amerikaanse BJJ superster een multi gevechten deal heeft ondertekend met de organisatie, hoewel de volledige voorwaarden van het contract, evenals de identiteit van Tonon's eerste tegenstander en de datum van zijn debuut nog bekend zijn gemaakt.

Meerdere IBJJF World and Pan American kampioenschappen gewonnen

De 26-jarige Tonon, die uit New Jersey komt, kreeg in 2013 zijn zwarte and uitgereikt door de legendarische Ricardo Almeida en Tom deBlass. Sindsdien is "The Lion Killer" uitgegroeid tot een van de grootste namen in competitieve BJJ, en heeft hij meerdere IBJJF World and Pan American kampioenschappen gewonnen.

Al eerder voor ONE gevochten

Het zal niet de eerste keer zijn dat Tonon in de ONE FC competeert, aangezien de Amerikaan deelnam aan een partij tegen de voormalige ONE Lichtgewicht kampioen Shinya Aoki in mei. Bij dit worstel super gevecht bij ONE: Dynasty of Heroes ging Tonon er met de winst vandoor.

"Ik ben blij om eindelijk mijn verbintenis met ONE Championship te kunnen aankondigen," zei Tonon in het officiële persbericht hedenmorgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws