Bizar ongeval kost leven MMA-vechter (29): 'Groot talent' Nieuws
Nieuws

Bizar ongeval kost leven MMA-vechter (29): 'Groot talent'

Bizar ongeval kost leven MMA-vechter (29): 'Groot talent'

Tinguaro Suárez La Ó, een 29-jarige mixed martial arts (MMA)-vechter, verdronk in het Los Pilones-gebied van Las Palmas de Gran Canaria. De jonge man werd naar zee gesleept en het lichaam werd pas vrijdag geborgen.

Verschillende leden van de GEAS van de Guardia Civil vonden het lichaam van de vecht (van de Guanarteme Fighting Club), op een diepte van tien meter, naast ongeveer 200 meter van de plaats van zijn verdwijning.

Groot talent

Tinguaro ging donderdag naar het gebied, samen met een vriend met wie hij aan het vissen was. De vechter verdween echter toen hij naar de bodem van de zee ging om de duikbril en de afgevallen vinnen te halen. Op dat moment werd hij meegesleurd door de stroming.

De jonge vechter werd gezien als een groot talent en had een mooie toekomst in het verschiet. ,,Zijn dood, dompelt de Spaanse MMA-wereld in rouw", volgens een verklaring in de pers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws