Home / Nieuws / Bizar: MMA-presentator vindt 14 nietjes in zijn eten

Bizar: MMA-presentator vindt 14 nietjes in zijn eten

Bizar: MMA-presentator vindt 14 nietjes in zijn eten

MMA-presentator Jimmy Smith kijkt voortaan wel twee keer uit voordat hij eten besteld in een fastfood restaurant.

Smith beweert 14 nietjes te hebben gevonden in zijn eten toen hij dinsdag een hap nam van een burrito. Hij kocht het lekkernij bij een vestiging van fastfood keten Chipotle, in Delray Beach, Florida. Zo meldt TMZ vandaag.

“Ik nam een ​​hap en beet op iets hards, ik haalde het uit mijn tandvlees en het waren 14 nietjes,” zegt Smith … “Een baksteen van nietjes!”

Flinke scheldpartij

Smith die gevechten voor de UFC en Bellator heeft becommentarieerd, zegt dat hij het restaurant heeft gebeld en dat hij de manager de huid vol gescholden heeft, zodat deze zich realiseerde hoe gevaarlijk een nietje is dat wordt ingeslikt.

Smith zegt dat hij niet op zoek is naar gratis eten of geld en niet van plan is om een ​​rechtszaak aan te spannen. Ook meld hij blij te zijn dat hij geen nietje ingeslikt heeft, dit omdat hij altijd zeer snel zijn eten naar binnen slokt.

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page