Home / Nieuws / Bijl aanval: MMA-vechter hakt gat in trainingspartner (video)

Bijl aanval: MMA-vechter hakt gat in trainingspartner (video)

Het is niet altijd gemakkelijk om de kilo’s kwijt te raken, maar er zijn allerlei methoden die je kunt proberen.

Meestal gaat het om minder eten en meer bewegen om goed te kunnen afvallen. Maar een man met obesitas nam extreme maatregelen, hij stemde in om te sparren met een bijl zwaaiende MMA-vechter … een beslissing waar hij snel spijt van kreeg.

Andrey Kynyazev trainde met een MMA-vechter uit Chelyabinsk, Rusland, Maxim ‘Mad Max’ Novoselov, in een poging om af te vallen. De meeste van hun trainingsmethoden waren relatief standaard, maar toen kregen ze een bijl cadeau gingen een extreme methode proberen.

Diepe wond

Het paar besloot hun training op te fleuren met een beetje zwaardgevechten, waarbij Mad Max de bijl pakte en Andrey zich bewapende met een hamer en een schild dat van hooi leek te zijn gemaakt. Mad Max maakt een eerste slag in Andrey’s schild. Andrey komt dan op Mad Max met een zwaai van zijn hamer, maar Mad Max landt vervolgens zijn tweede slag met een grote grijns op zijn gezicht.

Die glimlach verdwijnt echter snel wanneer Mad Max zich realiseert dat zijn partner pijn heeft gedaan, waarbij de bijl zijn schild heeft doorklieft en zijn arm heeft doorboord. Andrey werd naar het ziekenhuis gebracht om te worden gehecht. Of zij de extreme training zullen hervatten is niet bekend.

Bekijk ook

Man opgepakt voor doodrijden bekende bokstrainer

Een man is gearresteerd na de dood van een 53-jarige motorrijder.

Video: hockeyspeelster gebruikt MMA in massale vechtpartij

De Russische vrouwelijke hockeyster Maria Pugina heeft kritiek gekregen na een massale vechtpartij op het ijs.

ONE Championship komt met Fantasy Game

Fans zullen binnenkort hun ONE Championship kennis en inzicht op de proef kunnen stellen.