Beztati en Koprivlenski na Glory titelgevecht aan een bakkie koffie Nieuws
Nieuws

Beztati en Koprivlenski na Glory titelgevecht aan een bakkie koffie

Beztati en Koprivlenski na Glory titelgevecht aan een bakkie koffie

Tyjani Beztati en Stoyan Koprivlenski stonden afgelopen weekend tegenover elkaar op Glory Collision 4. Na een harde strijd wist Beztati de lichtgewicht titel te behouden. De twee zochten elkaar na de wedstrijd op voor een gezellig samenzijn.

De twee topvechters vochten een knaller van een kickbokswedstrijd uit waar Beztati met hand en tand zijn titel verdedigde. Vlak na de clash zochten de twee elkaar op in gezelschap van nog een grote kickbokskampioen Jordann Pikeur die in Japan faam maakt in de K-1.

Pikeur deelde op zijn insta verhaal een foto en video waar te zien is dat vechtsport verbroedert, ongeacht wie heeft gewonnen of verloren. ,,We kunnen altijd even samen zitten en praten na het gevecht", schreef Pikeur als bijschrift.

Alistair Overeem bood Badr Hari aan die aankondigde wellicht te willen stoppen samen even een bakkie koffie te drinken Het lijkt erop dat Beztati en Koprivlenski hen voor zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws