Bezoek vanavond het Enfusion Glorious Heroes Vechtsport Gala Nieuws
Nieuws

Bezoek vanavond het Enfusion Glorious Heroes Vechtsport Gala

Bezoek vanavond het Enfusion Glorious Heroes Vechtsport Gala

Enfusion Glorious Heroes Vechtsport Gala Groningen

Bezoek vanavond het Enfusion Glorious Heroes Vechtsport Gala

Vandaag zou het dan zover zijn het kickboks debuut van Filemon Wesselink de TV presentator die in zes maanden klaargestoomd werd door Remy Bonjasky om te gaan vechten in de ring. Zijn TV programma Filemon slaat door wat een doorslaand succes had kunnen worden, is helaas afgekapt en geen "doorslaand" succes geworden. Wat jammer is want het had kunnen bijdragen aan de positieve positionering van de vechtsport.

Echter mag het de pret niet drukken en kun je vanavond evengoed nog top partijen bekijken bij het Enfusion Event Glorious Heroes, dus heb je niets omhanden of wil je gewoon een vechtsport gala bezoeken is de Martini hal te Groningen de place to be.

Het programma

De organisatie heeft zijn best gedaan om een top selectie van vechters te matchen, dit jaar zijn er oa. 8 A-klasse partijen en 8 B klasse partijen.

In de B klasse zal een 4 mans toernooi worden gedraaid in de gewichtsklasse -63kg. De deelnemers aan dit toernooi zijn:

  • Dwayne Panka – Team vd Berg
  • Mourad El Kadi – Kyoku Gym
  • Maninho Kiesekelly – Killa’s Cardio Boxing
  • Amier Abdulahad – Ciric Sports

Daarnaast zullen diverse andere top vechters uit de B klasse zichzelf laten zien:

  • Sarel de Jong
  • Sirano t Zand
  • Marcelino Kemna
  • Pascal van Apeldoorn
  • Patrick de Vos

A Klasse partijen

Pascal Koster van FFC het gaan opnemen tegen Jeton Bajra van Hemmers Gym. Koster verloor de eerdere editie in de strijd om de wereldtitel dit was tegen de Thai Sarikadong en zal extra gemotiveerd zijn om de winst dit keer naar zich toe te trekken hij is afkomstig uit Groningen en vecht dus voor eigen publiek.

In het zwaargewicht zullen er 3 A klasse partijen worden gevochten, Kay Bult van Gym Haarlem vecht tegen Mark Bourti van Siam Gym.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws