Beruchte vechter TRAPT trainingsmaat 'KO' (video) Nieuws
Nieuws

Beruchte vechter TRAPT trainingsmaat 'KO' (video)

Beruchte vechter TRAPT trainingsmaat 'KO' (video)

Sean Strickland de beruchte middengewicht UFC-vechter behaalde een knock-out tijdens een sparring sessie vandaag. Waar de 30-jarige ook traint, hij wil het opnemen tegen de gevaarlijkste vechters die mogelijk zijn. Zo wilde Strickland zelfs een gevecht tot de dood er op volgde.

De top gerangschikte UFC-vechter is geen onbekende voor controverse op training. Strickland heeft altijd openlijk gezegd dat hij niet de gemakkelijkste was om mee om te trainen in de sportschool. De vechter staat dan ook bekend om zijn harde trainingen en het niet sparen van training maatjes.

Dikke headkick

Zo is ook te zien in de video waar Strickland uithaalt met een headkick en zijn partner onderuit gaat. Het incident gebeurde in de training bij Steel MMA en Fitness te bezoeken. Strickland wilde perse tegen de sterkste knokker zijn kunnen meten en met succes.

Strickland staat op 5 februari tegenover Jack Hermansson in de headliner van UFC Vegas 47 op de UFC Apex in Las Vegas. Zo te zien kan Hermansson zijn borst nat maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws