Beruchte Samoa Joe keert terug naar NXT Nieuws
Nieuws

Beruchte Samoa Joe keert terug naar NXT

Beruchte Samoa Joe keert terug naar NXT

Twee dagen na TakeOver In Your House werd er op NXT’s tv-show de naschokken gevoeld. Waaronder de twijfel van General Manager William Regal, wie het alsmaar niet lukte om NXT onder controle te krijgen met Karrion Kross als kampioen. Nadat hij extreme twijfel uitdrukte op het einde van TakeOver, kwamen er antwoorden op NXT.

Op het begin van de show kwam William Regal om aan te kondigen dat hij zich afziet van zijn baan van General Manager. Voordat hij dat echter kon uitdrukken, kwam Karrion Kross om Regal’s ontslag te provoceren. Maar toen kwam Samoa Joe terug en Regal bood hem aan om de vervanger te worden.

Enforcer in plaats van GM

Maar Joe wees dat aanbod af. Hierbij deed hij een tegenaanbod waarbij hij de enforcer van Regal wordt om orde in NXT te behouden. Hij zou dan alleen ingrijpen als hij uitgelokt is om in te grijpen. Dat gebeurde later in de show waar hij Adam Cole en Kyle O’Reilly apart hield voordat Cole Joe duwde, waarna Joe hem wurgde. Dit is Samoa Joe’s eerste verschijning sinds WrestleMania en is ook zijn terugkomst nadat hij twee maanden eerder werd ontslagen.

Hieronder staan de resultaten van NXT op 15 juni:

  • Breezango (Fandango en Tyler Breeze) versloegen Imperium (Fabian Aichner en Marcel Barthel).
  • NXT Cruiserweight Championship: Kushida versloeg Trey Baxter om de titel te behouden.
  • Dakota Kai en Raquel Gonzalez versloegen Kacy Catanzaro en Kayden Carter.
  • Tornado tag: Timothy Thatcher en Tommaso Ciampa versloegen Grizzled Young Veterans.

WWE NXT is in Nederland iedere donderdag on-demand te zien op WWE Network en live op dinsdagavonden op USA Network in de VS.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws