Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC Nieuws
Nieuws

Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC

Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC

Dat Ben Askren uit pensioen moet komen en bij de UFC moet tekenen is voor velen klink en klaar.

Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC, daar zit men met smart op te wachten. Fans smeken UFC President Dana White al jaren om voormalig Bellator MMA en One Championship weltergewicht Ben Askren naar het Octagon te brengen. Askren (18-0, 1 NC) is ongeslagen in zijn professionele carrière en sprak vorige week met MMA Junkie Radio over wat er nodig zou zijn om uit zijn pensioen te komen.

Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC

"Mijn belangrijkste motivatie is om te bewijzen dat ik nummer één in de wereld ben", stelde Askren.

"Ik denk dat het zal gebeuren, in het Bell Centre (in Montreal). Ik tegen 'GSP', waarschijnlijk ergens eind 2019. ... Ik hoef geen geld meer te verdienen met vechten, en er is nog maar één ding te bewijzen. Ik ben de afgelopen vijf jaar nummer één geweest en ik heb helaas nooit de kans gehad om dat gevecht te bewijzen. Het is het enige dat me interesseert. " Terwijl Askren technisch gepensioneerd is, zou een supergevecht tegen misschien wel het beste weltergewicht aller tijden in Georges St. Pierre een realiteit kunnen zijn.

UFC commentator en oud-vecht liefhebber Joe Rogan sprak onlangs over het lokken van Askren in de UFC en bood zelfs hulp bij het bemiddelen van een deal.

"Ik heb in het verleden met (White) gesproken over het contracteren van Askren", zei Rogan. "Ik denk dat als Ben en hij gaan zitten en ik erbij een deal zou ontstaan, misschien kan ik helpen. Ik zou dat doen. Ik zou 100 procent bereid zijn om dat te doen. "Volgens mij is het een goed idee,' hield Rogan vol. "Je wilt het beste versus het beste zien, en hij heeft rare dingen gedaan met mensen. ... Hij is een supergearticuleerde, super slimme, geweldige man. " Hoewel Rogan een vechtventilator is, gaf hij toe dat hij niet weet of Askren een naam is die groot genoeg is om nog meer mensen enthousiast te krijgen voor de UFC. "Ik ben misschien gewoon zo'n purist dat ik het beste wil om zo goed mogelijke vechters te zien vechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws