Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC

Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC

Dat Ben Askren uit pensioen moet komen en bij de UFC moet tekenen is voor velen klink en klaar.

Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC, daar zit men met smart op te wachten. Fans smeken UFC President Dana White al jaren om voormalig Bellator MMA en One Championship weltergewicht Ben Askren naar het Octagon te brengen. Askren (18-0, 1 NC) is ongeslagen in zijn professionele carrière en sprak vorige week met MMA Junkie Radio over wat er nodig zou zijn om uit zijn pensioen te komen.

Ben Askren uit pensioen en tekent bij de UFC

“Mijn belangrijkste motivatie is om te bewijzen dat ik nummer één in de wereld ben”, stelde Askren.

“Ik denk dat het zal gebeuren, in het Bell Centre (in Montreal). Ik tegen ‘GSP’, waarschijnlijk ergens eind 2019. … Ik hoef geen geld meer te verdienen met vechten, en er is nog maar één ding te bewijzen. Ik ben de afgelopen vijf jaar nummer één geweest en ik heb helaas nooit de kans gehad om dat gevecht te bewijzen. Het is het enige dat me interesseert. ” Terwijl Askren technisch gepensioneerd is, zou een supergevecht tegen misschien wel het beste weltergewicht aller tijden in Georges St. Pierre een realiteit kunnen zijn.

UFC commentator en oud-vecht liefhebber Joe Rogan sprak onlangs over het lokken van Askren in de UFC en bood zelfs hulp bij het bemiddelen van een deal.

“Ik heb in het verleden met (White) gesproken over het contracteren van Askren”, zei Rogan. “Ik denk dat als Ben en hij gaan zitten en ik erbij een deal zou ontstaan, misschien kan ik helpen. Ik zou dat doen. Ik zou 100 procent bereid zijn om dat te doen. “Volgens mij is het een goed idee,’ hield Rogan vol. “Je wilt het beste versus het beste zien, en hij heeft rare dingen gedaan met mensen. … Hij is een supergearticuleerde, super slimme, geweldige man. ” Hoewel Rogan een vechtventilator is, gaf hij toe dat hij niet weet of Askren een naam is die groot genoeg is om nog meer mensen enthousiast te krijgen voor de UFC. “Ik ben misschien gewoon zo’n purist dat ik het beste wil om zo goed mogelijke vechters te zien vechten.”

Bekijk ook

Topbokser Adrian Broner daagt Nate Diaz uit! 'Ik laat je alle hoeken zien'

Beruchte bokser daagt Nate Diaz uit! ‘Ik laat je alle hoeken zien’

Diaz vocht vorige maand zijn UFC-contract uit

Gruwelijke beenbreuk verpest debuut MMA-vechter Richard Palencia | Video

Nasty! Gruwelijke beenbreuk verpest debuut bij Bellator | Video

Dit nadat hij een gebroken been had opgelopen

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Ook de wedstrijd van Ożóg en Mamporia eindigde grim

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page