Home / Nieuws / Bellator bereid om kampioen vs. kampioen te doen tegen Rizin

Bellator bereid om kampioen vs. kampioen te doen tegen Rizin

Bellator bereid om kampioen vs. kampioen te doen tegen Rizin

Tijdens de persconferentie voor Bellator 208 vandaag (zaterdag) in New York, sprak Bellator MMA President Scott Coker over zijn passie voor de sport, als een fan en als een fervent MMA beoefenaar.

In het verleden heeft hij gemengde kickboks en MMA-evenementen georganiseerd en heeft de samenwerking met DAZN alleen maar bijgedragen aan zijn verlangen om de beste gevechten voor fans te brengen.

Coker herhaalde plannen om Bellator naar Japan te brengen en onthulde zijn bereidheid om kampioen-tegen-kampioen-supergevechten met Rizin Fighting Federation te overwegen.

Wens

Bovendien maakte hij specifiek melding van zijn wens om Bellator bantamgewicht-kampioen Darrion Caldwell tegen Rizin bantamgewicht titelhouder Kyoji Horiguchi te zien vechten.

Vanwege de populariteit van DAZN in Japan en zijn relatie met Rizin-voorzitter Nobuyuki Sakakibara, denkt Coker dat het al in 2019 zou kunnen gebeuren.

Grootse events

DAZN blijft doorgaan met het toevoegen van nieuwe MMA-organisaties aan zijn programmering en zou een explosief evenement kunnen creëren in samenwerking met Eddie Hearn en Matchroom Boxing.

Coker toonde ook interesse in het organiseren van evenementen die alleen werden uitgevochten in de Bellator-kooi, maar niets is in steen gebeiteld.

De zwaargewicht en weltergewichttoernooien van Bellator hebben positieve cijfers voor het bedrijf opgeleverd en Coker heeft bevestigd dat er meer toernooien worden georganiseerd.

Bekijk ook

Ruzie: Uber taxichauffeur doet een Bruce Lee'tje

Ruzie: Uber taxichauffeur doet een Bruce Lee’tje (video)

Uber taxichauffeurs zijn een plaag voor de reguliere taxi bedrijven. Een groot aantal incidenten zoals ...

Youtuber en vechtsport fan Zackstube overleden

Treurig nieuws: Youtuber Zackstube overleden

Treurig nieuws Youtuber Zackstube is vandaag overleden. Hij was klein van stuk maar deed grote ...

Gepest meisje slaat meedogenloos terug (video)

Wraak: gepest MMA-meisje slaat meedogenloos terug (video)

Pesten is van alle tijden, echter lijkt deze de afgelopen jaren verhard. Van kopschop video’s ...