Bellator bereid om kampioen vs. kampioen te doen tegen Rizin – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bellator bereid om kampioen vs. kampioen te doen tegen Rizin

Bellator bereid om kampioen vs. kampioen te doen tegen Rizin

Bellator bereid om kampioen vs. kampioen te doen tegen Rizin

Tijdens de persconferentie voor Bellator 208 vandaag (zaterdag) in New York, sprak Bellator MMA President Scott Coker over zijn passie voor de sport, als een fan en als een fervent MMA beoefenaar.

In het verleden heeft hij gemengde kickboks en MMA-evenementen georganiseerd en heeft de samenwerking met DAZN alleen maar bijgedragen aan zijn verlangen om de beste gevechten voor fans te brengen.

Coker herhaalde plannen om Bellator naar Japan te brengen en onthulde zijn bereidheid om kampioen-tegen-kampioen-supergevechten met Rizin Fighting Federation te overwegen.

Wens

Bovendien maakte hij specifiek melding van zijn wens om Bellator bantamgewicht-kampioen Darrion Caldwell tegen Rizin bantamgewicht titelhouder Kyoji Horiguchi te zien vechten.

Vanwege de populariteit van DAZN in Japan en zijn relatie met Rizin-voorzitter Nobuyuki Sakakibara, denkt Coker dat het al in 2019 zou kunnen gebeuren.

Grootse events

DAZN blijft doorgaan met het toevoegen van nieuwe MMA-organisaties aan zijn programmering en zou een explosief evenement kunnen creëren in samenwerking met Eddie Hearn en Matchroom Boxing.

Coker toonde ook interesse in het organiseren van evenementen die alleen werden uitgevochten in de Bellator-kooi, maar niets is in steen gebeiteld.

De zwaargewicht en weltergewichttoernooien van Bellator hebben positieve cijfers voor het bedrijf opgeleverd en Coker heeft bevestigd dat er meer toernooien worden georganiseerd.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page