Bellator 195 vechters contract opgedoken slechts $ 250 om te vechten Nieuws
Nieuws

Bellator 195 vechters contract opgedoken slechts $ 250 om te vechten

Bellator 195 vechters contract opgedoken slechts $ 250 om te vechten

Er is een contract opgedoken waar Bellator een ​​debuutvechter slechts $ 250 biedt om te vechten op Bellator 195 in maart

Vechtgeld is altijd al een hot topic geweest in MMA, waarbij sommige atleten zes of meer cijfers verdienen zoals Conor McGregor, en waar anderen klaarblijkelijk door crowdfunding of klusjes te doen geld bij een moeten krijgen om de eindjes aan elkaar te knopen. Maar als dit vechtcontract van een potentiële Bellator-partij op echtheid berust, hebben we een heel nieuw dieptepunt gezien.

Schokkend lage beurs

Volgens Marc Sims, een vechter die zijn profdebuut wilde maken, kreeg hij een gevecht aangeboden bij Bellator 195 maar met een schokkend lage beurs, volgens zijn beweringen, bood men hem slechts $ 250 om op te dagen en nog eens $ 250 als hij wint. De overeenkomst lijkt te zijn voor Bellator 195: Caldwell versus Higo, die plaatsvindt in WinStar World Casino & Resort in Thackerville, Oklahoma, in maart, maar Sims zegt dat hij de overeenkomst niet zal ondertekenen vanwege een extreem laag salaris.

Ik neem liever een baan bij Dollar Tree", schreef Sims op zijn officiële Twitter-account

Sims zou zijn pro-debuut hebben gemaakt op Bellator 195. In reactie op meerdere antwoorden op zijn tweet, zegt Sim dat hij verschillende karate-toernooien meer heeft gekregen en dat zijn beurs voor Bellatorniet eens zijn oosten zou dekken. Het is ook waarschijnlijk dat Bellator een deel van winst de kaartverkoop uitkeert die Sims zou moeten verkopen, maar niet meer dan wat ze zouden doen voor elke andere vechter op de kaart.

Bellator 195 vechters contract opgedoken slechts $ 250 om te vechten

Als je de beloning vergelijkt met Bellator 192, liep de laagstbetaalde vechter weg met $ 1.500 en de promotie betaalde in totaal $ 1.1 miljoen voor het gehele event. Vorig jaar ontvingen Bellator 183-vechters een totaal van $ 513.500 met de laagste betaalde vechter die $ 1.000 verdiende. Diverse media hebben contact gezocht met Bellator, maar op het moment van uitgave van dit reageerde de promotie nog niet. Echter is er hoor en wederhoor en leek het ons onwaarschijnlijk dat een top promotie als Bellator een dergelijk laag bedrag zou betalen aan een vechter?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws