Belgische MMA vechters krijgen het zwaar te verduren! Nieuws
Nieuws

Belgische MMA vechters krijgen het zwaar te verduren!

Belgische MMA vechters krijgen het zwaar te verduren!

Judo steeds vaker gezien als basis voor de Mixed Martial Arts

Belgische MMA-scene met 15 professionele gevechten

Op de ‘undercard’ is één van dé affiches de kamp tussen Maartens Wouters en Angelo Rubino. Wouters komt uit voor 141 MMA in Hasselt, één van de beste MMA-sportscholen in België. Maarten is de laatste vier jaar bijzonder actief geweest op de Belgische MMA-scene met 15 professionele gevechten. Sinds 2015 behaalde hij een dodelijke finishpercentage van 90%. Wouters vecht tegen de Italiaan Angelo Rubino die zijn laatste drie partijen won en al 5 tegenstanders uitschakelde.

Alekozai vervangt Jarno Errens die gedwongen was zich terug te trekken wegens blessure

Nog op de undercard: Tomasz ‘Tomek’ Langowski uit Tremelo. Langowski heeft een Muay Thai Kickboks achtergrond en maakt op 16 juni zijn Cage Warriors Pro debuut. Hij neemt het in de Lotto Arena op tegen het Nederlandse weltergewicht Tonny Van Dijk, wiens laatste overwinning al na twee minuten in de eerste ronde beklonken was. En ook op de ‘maincard’ hebben we er een Belg bij: Sameer Alekozai zal kampen tegen Dean Trueman. Alekozai vervangt Jarno Errens die gedwongen was zich terug te trekken wegens blessure. Alekosai wordt getraind door Ben Dandois, een Belgische MMA-legende die vorig jaar, tijdens Cage Warriors 89 in Antwerpen, afscheid nam van de actieve MMA-wereld om zich te concentreren op coaching van jonge Belgische talenten. Alekosai was vorig jaar ook al aanwezig op de Cage Warriors 89 en won toen overtuigend zijn kamp.

Maincard met een stevig Belgisch kleurtje

De Belgische top vechters Brian Bouland, Donovan Desmae, Jan Quaeyhaegens en Erdi Karatas geven ook de ‘maincard’ een stevig Belgisch kleurtje. De tegenstander van dé rijzend ster van de Belgische MMA-wereld Brian Bouland, maken we eerstdaags bekend. Maar dat het een onvergetelijke fight-avond wordt, met nog grotere affiches dan vorig jaar, staat nu al vast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws