Home / Nieuws / BEKIJK: De 5 beste knock-outs van november (video)

BEKIJK: De 5 beste knock-outs van november (video)

De maand november is bijna ten einde, het moment om de balans op te maken van de mooiste KO’s van de maand uit GLORY en UFC.

Elke maand verzamelt Veronica die de uitzendrechten voor de gevechten van GLORY Kickboxing en de UFC, de beste knock-outs. Ook voor de maand november staan er weer een aantal knal harde KO’s klaar.

Vooruitkijkend beloofd de maand december beloofd ook een te zijn waar weer een paar echte knock-outs te verwachten zijn. Zo vindt op 7 december UFC ON ESPN 7 plaats met daarin twee Nederlanders.

Dromenland

Deze zullen hun best doen een KO te scoren, namelijk Alistair Overeem en Stefan Struve die hun tegenstanders zeker naar dromenland willen helpen.

Op 21 December staat de grote clash tussen Rico Verhoeven en Badr Hari op de rol tijdens Collision 2 in het Gelrdome te Arnhem. Op dit event staan naast de genoemde partij tussen Rico en Badr een aantal gevechten op de rol waar zeker een Ko zou kunnen vallen.

Bekijk ook

Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Scenarist en regisseur Froukje Tan gaat volgend jaar een Kung Fu jeugdfilm in Rotterdam opnemen

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

De verkrachter koos het verkeerde huis

ENFUSION AWARDS: Kies de vechter van het jaar en meer

De Nederlandse kickboks organisatie Enfusion laat fans mee stemmen om hun Fighters of the Year, events en meer te kiezen.