Bekende vechters steunen Oekraïne: 'Losgeslagen gek' Nieuws
Nieuws

Bekende vechters steunen Oekraïne: 'Losgeslagen gek'

Bekende vechters steunen Oekraïne: 'Losgeslagen gek'

Afgelopen nacht is Rusland begonnen met een oorlog tegen de Oekraine. Raket aanvallen op steden waar al slachtoffers te betreuren vallen. Een groot aantal bekende vechters scharen zich achter het aangevallen land.

De Russische president Putin beval afgelopen nacht de aanval op de Oekraïne, niet alleen met militair materiaal wordt er aangevallen ook met Cyber aanvallen wordt geprobeerd het land lam te leggen. De wereldleiders spreken er schande van en bestempelen Putin als een 'losgeslagen gek'.

Losgeslagen gek'

Een groot aantal bekende vechters neemt het echter op voor het aangevallen land en poste op social media hun onvrede. Giga Chikadze een Georgische UFC-vechter en voormalig Glory kickbokser zegt de Oekraïne sterkt te blijven.

Chikadze's landgenoot en collega UFC-vechter Merab Dvalishvili deelt ook zijn zorgen. De burgemeester van Kiev is de topbokser Vitali Klitschko, broer van bokslegende Vladimir Klitschko. Beiden hebben al gezegd de wapens op te zullen nemen als Rusland een oorlog zou starten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws