Bekende Russische MMA-kampioen doodgestoken in restaurant - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bekende Russische MMA-kampioen doodgestoken in restaurant

Bekende Russische MMA-kampioen doodgestoken in restaurant

Alan Khadziev (met baard) tijdens een van zijn gevechten

Alan Khadziev werd naar verluidt in het hart gestoken nadat hij een ruzie probeerde te sussen. Een aantal bezoekers van het restaurant in Mozdok, Noord-Ossetië, waar het dodelijke incident plaatsvond, hadden ruzie met elkaar.

De tweevoudig wereldkampioen Full Contact Fighting (FCF) Khadziev, was naar Mozdok was afgereisd om een ​​huwelijksceremonie bij te wonen met zijn broer. Khadziev, 31, werd vervoerd naar een nabijgelegen ziekenhuis, waar hij stierf op de intensive care. Ibragim Tibilov, de president van de North Ossetia MMA Federation, bevestigde later het overlijden van de vechter.

Dader ook dood

,,Hij kwam uit Moskou om een ​​huwelijksceremonie te houden met zijn vrouw”, vertelde Tibilov aan Tass.ru. ,,Zijn vrienden nodigden hem uit in een restaurant. Daar vond een vechtpartij plaats waarbij Alan, die probeerde de meute uit elkaar te houden, recht in zijn hart werd gestoken en stierf. “

Volgens berichten viel de broer van Khadziev de dader aan nadat Alan gewond was geraakt. De dader stierf later ook aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Het incident wordt momenteel onderzocht door de lokale politie.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page