Bekende Russische MMA-kampioen doodgestoken in restaurant Nieuws
Nieuws

Bekende Russische MMA-kampioen doodgestoken in restaurant

Bekende Russische MMA-kampioen doodgestoken in restaurant

Alan Khadziev werd naar verluidt in het hart gestoken nadat hij een ruzie probeerde te sussen. Een aantal bezoekers van het restaurant in Mozdok, Noord-Ossetië, waar het dodelijke incident plaatsvond, hadden ruzie met elkaar.

De tweevoudig wereldkampioen Full Contact Fighting (FCF) Khadziev, was naar Mozdok was afgereisd om een ​​huwelijksceremonie bij te wonen met zijn broer. Khadziev, 31, werd vervoerd naar een nabijgelegen ziekenhuis, waar hij stierf op de intensive care. Ibragim Tibilov, de president van de North Ossetia MMA Federation, bevestigde later het overlijden van de vechter.

Dader ook dood

,,Hij kwam uit Moskou om een ​​huwelijksceremonie te houden met zijn vrouw", vertelde Tibilov aan Tass.ru. ,,Zijn vrienden nodigden hem uit in een restaurant. Daar vond een vechtpartij plaats waarbij Alan, die probeerde de meute uit elkaar te houden, recht in zijn hart werd gestoken en stierf. "

Volgens berichten viel de broer van Khadziev de dader aan nadat Alan gewond was geraakt. De dader stierf later ook aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Het incident wordt momenteel onderzocht door de lokale politie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws