Bekende MMA-vechter trapt been van vriend dochter aan gort (video) Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter trapt been van vriend dochter aan gort (video)

Bekende MMA-vechter trapt been van vriend dochter aan gort (video)

Dan Henderson maakte het de vriend van zijn dochter kan lastig op oudejaarsavond. De MMA-legende liet zien nog steeds vernietigende low-kick skills te hebben.

Voor wie Dan Henderson niet kent even een korte uitleg. Henderson, 50, is momenteel met pensioen. Maar is een voormalig PRIDE en Strikeforce-kampioen. De Amerikaan wordt algemeen beschouwd als een van de meest vicieuze knock-out vechters aller tijden.

Legende

Henderson werd in 2018 opgenomen in de UFC Hall of Fame. Dit was ter ere van zijn legendarische strijd met Mauricio Rua tijdens UFC 139, die Henderson via unanieme beslissing won.

Het is nooit een verstandig idee om een low-kick te incasseren van een getrainde MMA-vechter en voormalig wereldkampioen. Maar dat weerhield de vriend van Henderson's dochter er niet van, de vechter uit te dagen.

En wat is een betere manier om een goede indruk te maken je aanstaande schoonvader op oudejaarsavond door deze uit te dagen. Of toch niet....?

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-lekt-uit-wedstrijd-mcgregor-en-poirier-omgezet-naar-titelgevecht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws