Home / Nieuws / Bekende MMA-vechter dreigt twitter, volgers doet het niks

Bekende MMA-vechter dreigt twitter, volgers doet het niks

Jorge Masvidal de UFC-baddest Mother fucker titelhouder, is kwaad op social media platform twitter. De boosheid bij de vechter is ontstaan, nadat twitter de Amerikaanse President Trump, een levenslange ban oplegde van haar platform.

Twitter is de tweets van de niet lang meer in funcite zijnde president meer dan zat. Vandaag werd bekend dat alle sporen van Trump door het platform zijn uitgewist. Trump is online niet meer welkom.

Klaar er mee

Er is veel bijval en steun voor Trump, ook uit de vechtsport wereld. Een van de prominentste vechters van de UFC, Masvidal dreigt zijn account bij Twitter op te heffen.

Masvidal richtte zich op Twitter-CEO en mede-oprichter Jack Dorsey voor het tot zwijgen brengen van Trump. De vechter gaf aan dat hij ook klaar was met het gebruik van het sociale mediaplatform.

Super noodzakelijk

,,Niet te veel plaatsen waar ik niet uit ben gegooid en sinds alle coole kinderen van Twitter zijn getrapt…. @jack 🖕 Volg de leider. Ala din mijn weg hieruit #supernoodzakelijk.

De volgers van Masvidal lijkt het niet veel te doen. En geven geen gehoor aan zijn oproep het platform te verlaten.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page