Bekende MMA-vechter dreigt twitter, volgers doet het niks Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter dreigt twitter, volgers doet het niks

Bekende MMA-vechter dreigt twitter, volgers doet het niks

Jorge Masvidal de UFC-baddest Mother fucker titelhouder, is kwaad op social media platform twitter. De boosheid bij de vechter is ontstaan, nadat twitter de Amerikaanse President Trump, een levenslange ban oplegde van haar platform.

Twitter is de tweets van de niet lang meer in funcite zijnde president meer dan zat. Vandaag werd bekend dat alle sporen van Trump door het platform zijn uitgewist. Trump is online niet meer welkom.

Klaar er mee

Er is veel bijval en steun voor Trump, ook uit de vechtsport wereld. Een van de prominentste vechters van de UFC, Masvidal dreigt zijn account bij Twitter op te heffen.

Masvidal richtte zich op Twitter-CEO en mede-oprichter Jack Dorsey voor het tot zwijgen brengen van Trump. De vechter gaf aan dat hij ook klaar was met het gebruik van het sociale mediaplatform.

Super noodzakelijk

,,Niet te veel plaatsen waar ik niet uit ben gegooid en sinds alle coole kinderen van Twitter zijn getrapt…. @jack ? Volg de leider. Ala din mijn weg hieruit #supernoodzakelijk.

De volgers van Masvidal lijkt het niet veel te doen. En geven geen gehoor aan zijn oproep het platform te verlaten.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/tickets-poirier-vs-mcgregor-2-zijn-al-uitverkocht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws