'Bek dicht houden of ik sloop ze allemaal' Nieuws
Nieuws

'Bek dicht houden of ik sloop ze allemaal'

'Bek dicht houden of ik sloop ze allemaal'

Jake Paul YouTube-ster en profbokser waarschuwt alle MMA-vechters die met hem willen knokken. Paul veroverde de vechtwereld stormenderhand, nadat hij voormalig UFC-vechter Ben Askren, had uitgedaagd voor een professioneel boksgevecht.

Vlogger Paul moet het opnemen tegen de voormalige ONE en Bellator-kampioen Askren op 17 april. In een professionele bokswedstrijd van acht ronden. Jake Paul heeft voorafgaand aan het gevecht verschillende verklaringen afgelegd. Zo beweerd hij zelfs dat hij Ben Askren in de allereerste ronde knock-out zal slaan.

In een recent interview gaf hij een waarschuwing aan de MMA-gemeenschap in het algemeen en noemde hij een paar vechters op. Waaronder UFC ster Conor McGregor.

Grote muil

,,Het is duidelijk dat ik uiteindelijk tegen Conor McGregor wil vechten. Ik wil de MMA-wereld laten zien..zoals. Wees voorzichtig voordat je hier komt en probeert met mij te boksen", zegt Paul.

,,Omdat je hebt gezien wat Floyd Mayweather met McGregor heeft gedaan. Nu zul je zien wat ik met Ben Askren zal doen. En dan wil ik Nate Diaz, ik wil McGregor. Ik wil deze MMA-jongens en ik wil ze hun bek houden. Of ik sloop ze allemaal."

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/klootzak-kom-vechten-we-hadden-een-afspraak/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws