Bec Rawlings pakt tweede Bare Knuckle boksen overwinning en behoudt titel Nieuws
Nieuws

Bec Rawlings pakt tweede Bare Knuckle boksen overwinning en behoudt titel

Bec Rawlings pakt tweede Bare Knuckle boksen overwinning en behoudt titel

Bec Rawlings pakt tweede Bare Knuckle boksen overwinning en behoudt titel

Domineren

Rawlings versloeg niet alleen Hart, ze domineerde de bokser vijf ronden lang, ondanks de afwijkende scorecard. Rawlings leek Hart in de vierde ronde te laten vallen, hoewel scheidsrechter Dan Miragliotta het als een uitglijder beoordeelde. Rawlings deelde een stoot uit die de neus van Hart deed openen met bloed in de ring als gevolg. "Je wint deze strijd door agressief te zijn, niet door te ontwijken" zei Rawlings daarna. "Ik ben nog steeds de koningin van het Bareknuckle."

Rawlings, 29, werd ontslagen door de UFC nadat zij in April verloor tegen Ashlee Evans-Smith bij UFC 223, maar maakte een snelle carrière switch door en werd het gezicht van Bare Knuckle FC. Rawlings versloeg bokser Alma Garcia door tweede ronde TKO (stop van de arts) bij het debuut van de organisatie afgelopen juni. "Ik wilde mezelf testen tegen boksers," zei Rawlings.

UFC Veteraan

In het co-main event vernietigde UFC-veteraan Chris Lytle zijn tegenstander Drew Lipton en behaalde een knock-out in 1:18 van de eerste ronde. Lytle sloeg Lipton drie afzonderlijke keren in de eerste ronde naar het canvas. Lytle opende een lelijke snee boven Lipton's linkeroog en de herstelde niet echt en bleef hinder onder vinden van de wond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws