Balzak Kung Fu de oplossing tegen erectie problemen Nieuws
Nieuws

Balzak Kung Fu de oplossing tegen erectie problemen

Balzak Kung Fu de oplossing tegen erectie problemen

Kung Fu Meester met ijzeren ballen heeft de oplossing tegen erectie problemen

Het geneest zogenaamd erectiestoornissen, maar vergeef onze scepsis. Er kunnen beter vechtsporters dan Meester Wei Yaobin, maar weinigen zijn gedurfder. Waar andere vechters trappen en stoten nemen op de kin, neemt hij trappen in het kruis.

En herhaaldelijk, zonder ook maar een krimp te geven. Stel je voor dat wij in Nederland deze kung fu vorm zouden beoefenen, hoe zouden wij deze dan noemen? Balzak Kung Fu wellicht?

Iron Crotch Kung Fu (balzak kung fu)

Meester Wei wordt beschouwd als een van de beste beoefenaars van 's werelds "Iron Crotch Kung Fu." Het is een relatief obscure vorm van krijgskunsten waarbij strijders leren om kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen door zich te onderwerpen aan sterke klappen in de liesstreek.

"Ik heb deze Kung Fu vaardigheden geleerd sinds ik klein was zegt WI inmiddels 67 jaar oud", zo zegt hij in de video hierboven. "Ik denk dat het goed voor mijn gezondheid is". Ook is hij niet vies van een afranseling met een baksteen.

Volgens Meester Wei is het beoefenen van zijn bal-trappen vorm van martial arts al meer dan 10 jaar in de stad Luoyang bekent en beoefend.

"Ik dring er bij mijn leerlingen op aan het elke dag te doen", zegt hij in de video. "Ik denk dat het weerstand opbouwt en ik heb minder koorts en verkoudheid dan voorheen."

Oplossing tegen erectie problemen

Een trap of stoot in het kruis maakt meestal jongens prikkelbaar, maar de meester beweert dat het mannen helpt kwesties zoals erectiestoornissen en vroegtijdige ejaculatie te overwinnen. Echter, er is geen wetenschappelijk bewijs om die theorie te verifiëren.

Zo nootachtige als het klinkt, de meester beweert dat "Iron Crotch Kung Fu" the next big thing is. "Steeds meer masters openen studio's om het te leren, en het aantrekken van een toenemend aantal mensen om het te leren", zegt hij in de video.

Onderstaand is een van zijn studenten "balzak kung fu" aan het oefenen met met een stormram, je moet er maar zin in hebben, brrrrrr.....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws