Badr: 'Wrzosek eraan herinneren hoe hard ik sla' Nieuws
Nieuws

Badr: 'Wrzosek eraan herinneren hoe hard ik sla'

Badr: 'Wrzosek eraan herinneren hoe hard ik sla'

Badr Hari staat op 19 maart in een herkansing wedstrijd tegenover Arkadiusz Wrzosek. Badr zal de Pool er aan herinneren hoe hard hij geslagen werd door de legende.

Erg actief is Badr niet meer geweest op social media de afgelopen tijd. Lang hield de kickbokslegende zijn fans in spanning met allerlei mysterieuze berichten en veranderde zijn profiel. Recent werd bekend dat Badr opnieuw vecht tegen de man die hem KO trapte in september vorig jaar, Wrzosek en dat is reden om een post te plaatsen.

Wees klaar

Op Instagram heeft Badr dan ook een boodschap voor zijn rivaal; ,,Iemand heeft de loterij gewonnen en het is tijd om zijn zwakke lichaam te herinneren hoe hard ik sloeg.", schrijft Badr op zijn Insta account. Ik heb prachtige herinneringen aan mijn laatste gevecht in België."

,,ik kan niet wachten om mijn Badr Army daar te zien. België, wees klaar." Wrzosek daar tegenover zegt vandaag in een interview met Sportnieuws dart hij respect heeft voor Badr maar hem opnieuw een nederlaag zal toebrengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws