Badr vs Wrzosek 2! Wat kunnen we verwachten Nieuws
Nieuws

Badr vs Wrzosek 2! Wat kunnen we verwachten

Badr vs Wrzosek 2! Wat kunnen we verwachten

Badr Hari zal op 19 maart zijn kans op wraak krijgen tegen Arkadiusz Wrzosek, de man die de kickbokslgende via KO versloeg vorig jaar. Het einde waar Badr onderuit ging was even verrassend als shockerend, Badr domineerde maar kwam ten val door een hoge trap van zijn Poolse rivaal.

Vandaag kondigde Glory Kickboxing aan dat Badr een meerjarig contract heeft getekend. Goed nieuws voor de fans, maar ook voor Badr zelf en Glory, het is geen geheim dat de kickbokslegende een echte publiekstrekker is en de kassa doet rinkelen.

Het eerste gevecht was voor veel fans nog niet klaar en voor Badr evenmin die via social media liet weten een herkansing te willen. Glory heeft geluisterd en deze komt er nu in Hasselt, België waar de organisatie naar uitwijkt. Glory laat ons land links liggen door een geschil met de Vechtsportautoriteit over het anti-doping beleid.

Geen verrassingen meer

Toch is niet iedereen positief en kwam vooral op social media commentaar op het verlengde contract van Badr. Deze zou moeten stoppen met vechten na een reeks verliezen in 6 wedstrijden en een onbesliste partij tegen Hesdy Gerges. Echter staat het leger van Badr (Badr Army. red.), vierkant achter de vechter en kunnen niet wachten hun idool weer in actie te zien (lees verder onder video).

Wat de wedstrijd betreft zullen de fans een Badr zien die zich niet meer snel zal laten verrassen. Wat Wrzosek betreft deze zal ongetwijfeld zelfverzekerd de ring instappen, het staat immers 1-0. De vraag is of de Pool de druk aan kan die een herkansing met zich meebrengt, Badr is daarentegen de meer ervaren vechter. Toch heeft Wrzosek ook laten zien dat een nederlaag in een klein hoekje kan zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws