Badr Hari start netwerk fitnesscentra! 'Punch' Nieuws
Nieuws

Badr Hari start netwerk fitnesscentra! 'Punch'

Badr Hari start netwerk fitnesscentra! 'Punch'

Badr Hari de Marokkaanse kickbokslegende start een keten van fitness centra genaamd Punch. Vandaag maakte de topvechter zijn volgende stap bekend waarmee hij zijn legacy wil voortzetten.

,,Deze sportscholen zullen Punch gaan heten en ons project is om sportscholen te ontwikkelen die voldoen aan de beste internationale normen, maar voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar zijn in termen van abonnementskosten", zegt Hari.

Voor iedereen

,,Mijn ambitie is dat dit project een groot menselijk avontuur kan zijn met een grote sociale impact in heel Marokko." Volgens het bericht van de topatleet komt er een hele keten. ,,Ons doel is om de komende 3 jaar een netwerk van enkele tientallen sportscholen uit te bouwen, verspreid over heel Marokko. We zullen overal aanwezig zijn, voor elke Marokkaan. "

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial)

,,Ik wil Marokkaanse jongeren maar ook ouderen aanmoedigen om te investeren in hun gezondheid door middel van regelmatige sportactiviteiten in een echte sportgemeenschap die zorgt voor materiaal van hoge kwaliteit, veiligheid en een schone omgeving. Onze mensen verdienen de echte excellentie en we beloven de fitness en het vechten naar een hoger niveau te tillen door ons revolutionaire concept."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws