Badr Hari moet doorvechten! 'Kap er nou mee' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari moet doorvechten! 'Kap er nou mee' (video)

Badr Hari moet doorvechten! 'Kap er nou mee' (video)

Badr Hari moet niet stoppen want de kickbokslegende zou nog heel wat in zijn mars hebben. Vechtlegende Melvin Manhoef die een goede vriend en trainingsmaat is van Badr zegt dat de topatleet nog veel te bieden heeft.

Na zijn laatste wedstrijd waar hij verloor van Alistair Overeem kondigde Badr Hari aan te overdenken met het kickboksen te stoppen. Deze mededeling kwam als een schok en veroorzaakte zelfs bij de Glory officials verwarring.

Toch moet hij niet stoppen want zonder Badr zou het kickboksen minder zijn. ,,Het kickboksen als sport heeft Badr nodig", zegt Melvin Manhoef gisteren in de uitzending van Glory Rivals 3. ,,Ik hoop dat Badr Hari zich bedenkt en doorvecht."

Vecht toch door man

Op de vraag of Manhoef meer wist bleef de topvechter die zelf recentelijk stopte op de vlakte. ,,He ik ben zijn maat en niet zijn vrouw. Hij verteld mij niet alles." Ook voormalig kickboksers Remy Bonjasky had zo zijn mening. ,,Toch denk bij mij zelf hij moet het proberen, maar toch wil je hem ook in bescherming nemen", aldus Bonjasky. ,,En toch zeggen kap er nou mee."

Toch is een terugkeer van Badr op korte termijn niet ondenkbaar. Qua leeftijd kan de topvechter zeker nog mee komen. Ook al verloor hij als zijn wedstrijden bij Glory is zijn verleden doorspekt met grote successen. Het zou voor de sport een aderlating zijn als hij stopt, zo is de algemene mening.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws