Badr Hari is terug hij vecht op 3 maart 2018 op Glory 51 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari is terug hij vecht op 3 maart 2018 op Glory 51

Badr Hari is terug hij vecht op 3 maart 2018 op Glory 51

Hari heeft een exclusieve overeenkomst voor meerdere gevechten gesloten met GLORY.

Zijn eerste gevecht staat gepland als headliner van GLORY 51 Rotterdam op zaterdag 3 maart en wordt live uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy. Zijn tegenstander op 3 maart en meer informatie over de andere wedstrijden wordt binnenkort bekendgemaakt.

Badr Hari is terug hij vecht op 3 maart 2018 op Glory 51

“Het is een nieuw jaar, dus verwacht grootste dingen van GLORY…”, zegt Badr Hari. “In het belang van het publiek en de sport keren we weer terug.”

In de loop van zijn illustere 17-jarige kickbokscarrière heeft de voormalige K-1- en It’s Showtime-zwaargewichtkampioen een geweldige staat van dienst opgebouwd met 92 knock-outs tegen onder meer Peter Aerts, Semmy Schilt, Gokhan Saki, Alistair Overeem, Stefan Leko, Peter Graham en Ray Sefo.

Het 33-jarige Marokkaans-Nederlandse icoon kwam voor het eerst in actie bij GLORY tegen de huidige zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven in december 2016. Hari raakte in de tweede ronde geblesseerd aan zijn arm. Het langverwachte gevecht kwam daarmee abrupt tot een einde. Nu Hari volledig genezen is, keert hij volgend jaar terug naar de GLORY-ring.

Scott Rudmann, vice-voorzitter van GLORY vult aan: “Badr is terug en we zijn verheugd om zijn vaardigheden en de opwinding die hij met zich meebrengt toe te voegen aan onze zwaargewichtdivisie. It’s time for GLORY!”

De kaartverkoop voor GLORY 51 Rotterdam start op donderdag 21 december om 9.00 uur via tickets.glorykickboxing.com.

Vanaf vandaag hebben fans die zich registreren (of eerder geregistreerd hebben) op glorykickboxing.com de kans om premiumtickets voor GLORY 51 Rotterdam te kopen. Abonnees ontvangen een e-mail met instructies voor toegang tot de exclusieve 48-uur durende pre-sale die begint om 9:00 uur op dinsdag 19 december en eindigt wanneer de reguliere kaartverkoop start.

Voor meer informatie over GLORY, ga naar glorykickboxing.com.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page