Badr Hari: 'Hard werken en blijven geloven in jezelf' (video) Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'Hard werken en blijven geloven in jezelf' (video)

Badr Hari: 'Hard werken en blijven geloven in jezelf' (video)

Mohamed Lemhadi beter bekend als 'Mo Bicep', Fitnessvlogger en ondernemer. Kwam vandaag in het nieuws doordat hij door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op de vingers is getikt. Hij zou 98.000 nepvolgers en 27.000 neplikes op social media hebben gekocht.

Badr Hari is sinds kort ambassadeur van het merk van Mo Bicep, die een hele transformatie doormaakte. Via social media deelde Mo Bicep dan ook video's waarop te zien is dat hij veranderde in een complete spierbonk.

De complete documentaire die via YouTube te zien is laat zien dat iedereen kan veranderen door hard te trainen. Goede voeding te consumeren en supplementen te gebruiken. Badr is er trots op en zegt in zijn Insta story: ,,Trots op je kleine bro. Hard werken en blijven geloven in jezelf. "

Dat harde werken is Badr zelf ook niet vreemd. Als topatleet weet hij als geen ander hoe het is om fit te moeten blijven. Alhoewel de kickbokser in december verloor van Benny Adegbuyi. Is hij nog lang niet afgeschreven zelfs Rico Verhoeven is het daar over eens.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/van-roosmalen-verwacht-volledig-te-herstellen-van-zwaar-ongeluk/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws