Badr en Overeem oog in oog: Zo kijk je live mee ? Nieuws
Nieuws

Badr en Overeem oog in oog: Zo kijk je live mee ?

Badr en Overeem oog in oog: Zo kijk je live mee ?

Badr Hari en Alistair Overeem zullen voor het eerst sinds jaren oog in oog tegenover elkaar staan. Op dinsdag 28 juni aanstaande organiseert GLORY een live persconferentie. Het goede nieuws is dat de fans live mee kunnen kijken.

Badr Hari en Alistair Overeem zullen op 8 oktober in de headliner van Glory Collission 4 in het GelreDome in Arnhem tegenover elkaar staan. Het wordt voor de twee topvechters een hernieuwd weerzien sinds jaren.

Kijk mee

De stand tot nu toe is 1 -1 en beide vechters zijn erop gebrand de winst te behalen. De fans verwachten dat er een knock-out zal volgen. Wil je live meekijken naar de persconferentie ga dinsdag 28 juni dan naar het YouTube kanaal van Glory.

De starttijd van de persconferentie met ongetwijfeld een staredown zal te zien zijn vanaf 12:00 tot ongeveer 12:45. Dit mag je als kickboks fan niet missen dus zet het in je agenda,

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws