Anthony Joshua verdedigt titel tegen Joseph Parker op 31 maart! Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua verdedigt titel tegen Joseph Parker op 31 maart!

Anthony Joshua verdedigt titel tegen Joseph Parker op 31 maart!

Anthony Joshua zet zijn top boks carrière voort in Cardiff tegen Joseph Parker

ANTHONY JOSHUA is klaar om zijn IBF en WBA zwaargewicht titels te verdedigen tegen WBO kampioen Joseph Parker in een eenwording krachtmeting op 31 maart in Cardiff's Principality Stadium. Parker's manager David Higgins is samen met zijn vechter in het Verenigd Koninkrijk om de laatste details van de deal met Eddie Hearn van Matchroom uit te zoeken. De verwachting is dat het gevecht officieel wordt aangekondigd door alle partijen op vrijdag 12 januari, in Londen.

Anthony Joshua verdedigt titel tegen Joseph Parker op 31 maart!

Joshua's zesde wereldtitelgevecht

Het evenement zal worden uitgezonden op Sky Sports Box Office en zal het 28-jarige Joshua's zesde wereldtitelgevecht markeren, het meest recente gevecht in hetzelfde Cardiff-stadion was in oktober tegen Carlos Takam, die verloor van Joshua. Er zijn twee belangrijke voordelen voor een Joshua-wedstrijd die wordt georganiseerd in die locatie tijdens koudere klimaten in het Verenigd Koninkrijk: een dak en belangrijker nog een capaciteit van 80.000 mensen die live mee kunnen genieten.

Als Joshua wint is Deontay Wilder aan de beurt

Mocht Joshua als overwinnaar uit de strijd komen, vertelde Hearn dat de volgende opdracht op buitenlandse bodem zou kunnen liggen, voordat het jaar van het zwaargewicht culmineert in een bumper-confrontatie met de WBC Kampioen Deontay Wilder. "Het doel is om dit jaar drie keer te vechten", zei Hearn. "We moeten dat gevecht in maart winnen, het eerste omdat het je de mogelijkheid geeft om opnieuw te gaan in augustus en dan in december," zei Hearn.

Meerdere partijen dit jaar dus; "Eén in Amerika, en dan Wilder. Of Wilder de volgende en dan [Tyson] Fury, misschien. Als hij [Fury] zijn licentie krijgt, kan dat een groot gevecht zijn, maar hij heeft eerst een paar gevechten nodig. "We willen alle titles tegen het einde van het jaar", zegt Hearn. Dus even wachten tot vrijdag op het grote nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws