Anthony Joshua is klaar met uitdagingen door UFC-vechters: 'Ik zal ze een bitchslap geven'. Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua is klaar met uitdagingen door UFC-vechters: 'Ik zal ze een bitchslap geven'.

Anthony Joshua is klaar met uitdagingen door UFC-vechters: 'Ik zal ze een bitchslap geven'.

Anthony Joshua is het beu constant te worden uitgedaagd door zijn MMA-tegenhangers.

De ongeslagen bokser is het onderwerp van herhaalde callouts (uitdagingen) door UFC zwaargewichten, zoals Stipe Miocic en Junior Dos Santos bijvoorbeeld, en hij reageerde fel op deze uitdagingen toen hij afgelopen zaterdag met George Mills van The Daily Star sprak.

Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA"Ik zou zo die UFC-vechters op hun plaats zetten als ik dat wilde. "Dat zou ze leren, met Joshua valt niet te spotten".

"Ik geef ze een bitchslap, om hen op hun plaats te zetten. Ik ben een vechter, je daagt mensen niet roekeloos uit".

In de verdediging op de uitdaging door Miocic wilde hij Joshua in een bokswedstrijd tegenover zich zien, hoewel de Britse bokser deed of dat hij zich hier niets van aantrok, wordt hij moe van ale UFC vechters die ineen geld lijken te ruiken door over te stappen naar het boksen.

Geen UFC vechter

"Ik ben geen UFC-vechter. Ik kan je niet in een grond gevecht verslaan, maar ik weet hoe ik mijn benen moet gebruiken, ik weet hoe ik mijn ellebogen moet gebruiken en ik weet zeker hoe ik moet stoten. "Dat is mijn enige nadeel, de grond gevechten. Maar ik zou zeker mijn mannetje staan", zegt Joshua.

MMA-gevecht niet in de onmiddellijke toekomst

Een MMA-gevecht lijkt niet in de onmiddellijke toekomst van Joshua te liggen, ondanks geruchten dat Alistair Overeem ook wel tegen hem zou willen vechten. In plaats daarvan is hij momenteel ingepland om zijn WBA, IBF en IBO titels tegen Kubrat Pulev op 28 oktober te verdedigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws