Anissa Haddaoui zegt af voor rematch, Jorina Baars zoekt nieuwe tegenstander! Nieuws
Nieuws

Anissa Haddaoui zegt af voor rematch, Jorina Baars zoekt nieuwe tegenstander!

Anissa Haddaoui zegt af voor rematch, Jorina Baars zoekt nieuwe tegenstander!

Anissa Haddaoui zegt af voor rematch, Jorina Baars zoekt nieuwe tegenstander!

Wie o Wie

Via Facebook doet Jorina een oproep wie er tegen haar de ring in wil. Geen gemakkelijke taak voor diegene die erover denkt om deze stap te zetten. Baars heeft een ongeslagen record bij Bellator kickboxing en wordt gerekend tot een van de betere kickboksers bij de dames. Mocht men wel durven, het gevecht is op 65KG.

Blessure

Naar verluidt heeft Anissa last van een blessure aan haar voet die zij vorige week opliep tijdens een gevecht in China voor Kunlun. Zij vocht daar in het Mulan toernooi maar had helaas het nakijken. Wij spraken kort met haar partner en die gaf aan dat Anissa zelf ook flink baalt dat zij niet kan vechten, maar om de ring in te gaan moet men nu eenmaal 100% zijn.

Anissa voelde zich bestolen van de winst op Kunlun en is zelfverzekerd naar China terug te keren op een later tijdstip. En hopelijk komt er toch nog een rematch tussen Jorina en Anissa. Mocht er interesse zijn om tegen Jorina Baars te vechten dan kan men contact opnemen met de WFL (Melvin Manhoef).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws