Anissa Haddaoui; Ze hebben mij express laten verliezen bij Kunlun Nieuws
Nieuws

Anissa Haddaoui; Ze hebben mij express laten verliezen bij Kunlun

Anissa Haddaoui; Ze hebben mij express laten verliezen bij Kunlun

Halve finale

Anissa schopte het tot de halve finale na een duidelijke overwinning op haar eerdere tegenstanders. Met goede moed ging zij dan ook de strijd aan met haar Chinese tegenstander. De jury besliste in het voordeel van de Chinese en Anissa had het nakijken, niet alleen Anissa maar ook haar team en de fans in verbazing achterlatend. Wij spraken met Anissa over haar partij afgelopen zondag, ze was er kort en krachtig over.

“Ze wilden mij gewoon niet laten winnen en een tweede Kunlun titel mee naar huis nemen. Ik heb nu de 61,5Kg Mulan titel in mijn bezit, en als ik had gewonnen de 60Kg mee naar huis kunnen nemen. Dat zag de jury klaarblijkelijk niet zitten, “aldus Anissa.

Bestolen

Het gebeurt vaker dat Nederlandse kickboksers in het buitenland bestolen worden van een titel of een gevecht in hun nadeel wordt beslecht door de jury terwijl men duidelijk aan de winnende hand was. Echter laat Anissa het er niet bij zitten en wil zij tegen de 60 Kg kampioen Wang Cong gaan vechten.

Dus bij deze daagt Anissa Wang Cong uit maar ze denkt dat deze bang voor haar is en het gevecht niet aandurft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws